Mercurius’ intrede in Leeuw: een openbaring voor drie sterrenbeelden op 11 juli 2023

De intrede van Mercurius in Leeuw op 11 juli 2023 is een belangrijke planetaire beweging die elk teken van de dierenriem kan beïnvloeden. Hoewel sommige tekens meer of minder beïnvloed zullen worden, zouden sommige tekens meer significante effecten moeten verwachten. In dit artikel gaan we dieper in op de gevolgen van deze astrologische gebeurtenis op met name 3 tekens en hoe deze tekens zich daarop kunnen voorbereiden.

Mercurius’ intocht in Leeuw op 11 juli 2023

Op 11 juli 2023 gaat Mercurius het teken Leeuw binnen. Mensen die onder dit astrologische teken zijn geboren, zullen dus worden beïnvloed door Mercurius en zijn kwaliteiten. Mercurius wordt inderdaad geassocieerd met communicatie, logisch denken en intelligentie. Het stelt u in staat anderen beter te begrijpen en uw mening duidelijker en nauwkeuriger te uiten. Deze intrede in Leo zal daarom de inboorlingen van Leo een meer analytische en rationele geest geven, evenals een beter vermogen om creatieve en originele oplossingen te vinden voor de problemen die zich voordoen. 11 juli 2023 zal daarom een ​​belangrijke verandering betekenen voor mensen geboren onder het teken Leeuw.

Lees ook  Wat Watermannen woedend maakt: provoceer ze niet!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Wanneer Mercurius op 11 juli 2023 Leeuw binnengaat, worden relaties en communicatie op de proef gesteld. Het is mogelijk dat er misverstanden en meningsverschillen zijn. Het zal belangrijk zijn om geduldig en begripvol te zijn, aangezien deze periode erg chaotisch kan zijn.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Als Mercurius op 11 juli 2023 Leeuw binnengaat, zal de focus liggen op reorganisatie. Dit kan een goed moment zijn om veranderingen en nieuwe systemen in te voeren, op voorwaarde dat u de tijd neemt om erover na te denken. Dit is een goed moment, beste Maagd, om de organisatie te heroverwegen en te kijken naar manieren om dingen efficiënter te maken.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Als Mercurius op 11 juli 2023 Leeuw binnengaat, zal de focus liggen op samenwerking. Relaties tussen mensen zullen belangrijk zijn en er is diplomatie en openheid voor nodig om oplossingen te vinden die iedereen tevreden stellen. Mensen zullen moeten leren samenwerken om resultaat te boeken.

Related post