Observatietest: kun jij in 20 seconden herkennen wie de overvaller is? Kijk uit voor de valstrikken!

Zou jij een goede detective zijn?

In de analysetest van vandaag moet je de verdachte vinden die een bank beroofde en zich in zijn huis verborg. Trouwens, wist je hoeveel de spectaculairste bankoverval ter wereld heeft opgebracht? De grootste buit was 900 miljoen dollar. Het gebeurde in Irak, tijdens de val van dictator Saddam Hussein. De overvaller was niemand minder dan zijn zoon. In de afbeelding van de dag, moet je de overvaller vinden tussen de vier genoemde personen.

Wie is de rover volgens jouw analyse?

Dit spel is een analysetest. Het is een uitstekende manier om je analytische en deductieve vaardigheden te ontwikkelen. Deze test zal ook je denken stimuleren en je aanzetten tot het zoeken naar creatieve oplossingen voor complexe problemen. Of je nu een volwassene of een kind bent, deze test is voor iedereen. Als je 20 seconden hebt, neem dan de tijd om dit spel te doen om je vaardigheden te ontwikkelen.

Lees ook  IQ-test: Kun jij raden welke ridder de prinses zal kiezen?

Door dit type test vaker te spelen, ontwikkel je je vermogen om dingen vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en sneller te reageren om oplossingen te vinden. Dit kan bijzonder nuttig zijn voor degenen die werken op gebieden die hoge analytische vaardigheden vereisen.

© The-solutions

Hoe weet je wie de overvaller is?

Je hebt 20 seconden om de persoon te identificeren die net een bank heeft overvallen. Hij dacht dat zich in zijn huis verstoppen een goed idee was, maar misschien ook niet!

Zijn strategie is verre van onfeilbaar en om de dader te identificeren, moet je de scène zorgvuldig analyseren en proberen alle aanwijzingen op te pikken. Het doel is om de fout in de puzzel te vinden.

Je moet zoeken naar aanwijzingen en elk ander element dat kan helpen om de dader in het plaatje te identificeren. Je deductie vaardigheden moeten snel zijn en je moet vertrouwen op een paar specifieke details om je tijd niet te verspillen. Heeft u het antwoord? Vergelijk het met onze oplossing hieronder.

Lees ook  Wat je als eerste in deze afbeelding ziet, stelt je in staat om de persoon te ontdekken die je werkelijk bent.

De oplossing van de test

De bankovervaller is Rick. Als je het hebt kunnen achterhalen, gefeliciteerd! Je hebt een ongelooflijke analytische geest en bent een echte detective. Zo niet, maak je geen zorgen, we zullen je uitleggen waarom.

© The-solutions

Om de dader te vinden, moest de plek zorgvuldig worden geanalyseerd en moesten alle relevante aanwijzingen worden genoteerd. In dit geval, hoewel de auto’s er hetzelfde uitzagen en allemaal dezelfde kleur hadden, was het belangrijk op te merken dat de banden van de auto aan beide kanten sneeuw hadden opgestapeld. Dit wijst erop dat Rick ergens naartoe is gegaan terwijl de sneeuw viel.

Related post