Persoonlijkheidstest: Kies een van deze dieren en ontdek wat je diep van binnen echt wilt!

In principe kies je je dier niet en uiteraard wordt niet iedereen een spirituele gids. Maar in de uitdaging van vandaag dagen we je uit om een dier te kiezen dat je inspireert en dat je zou willen worden om te onthullen wat je op dit moment wilt aantrekken en vertegenwoordigen. Met deze persoonlijkheidstest komen we erachter wat je diep van binnen echt wilt.

Persoonlijkheidstest: “In welk dier zou je jezelf willen transformeren?”

Om deze test te doen, hoef je alleen maar onderstaand formulier in te vullen.kijk naar de afbeelding hieronder en kies uit de 7 dieren die staan afgebeeld, het dier dat je het meest bewondert. Als je je keuze hebt gemaakt, lees dan wat je antwoord betekent.

Watsu.nl

Persoonlijkheidstest: de betekenissen

Dus je weet wat voor dier je wilt zijn? Nu is het tijd om te onthullen welke kracht en macht je wilt hebben.

1. De beer: een beschermende kracht

Beren worden beschouwd als moeders die zo lang mogelijk bij hun jongen blijven om hen de wereld te laten zien en voor hen te zorgen. Als je voor de beer hebt gekozen, betekent dit dat je op zoek bent naar bescherming en die ook wilt bieden aan de mensen om je heen. Leun dus vooral op moederschap, dapperheid en genezing. Beperk jezelf niet en wees altijd creatief.

Lees ook  Bewapen jezelf met doorzettingsvermogen en tel het aantal bestaande cirkels in deze afbeelding.

2. De vlinder: een kracht voor verandering

De vlinder is geboren uit de rups en heeft zelfs zijn DNA veranderd. Daarom is het een waar teken van verandering en transformatie. Als de vlinder jouw keuze was, betekent het dat je in een fase van verandering zit en je geliefden wilt helpen in hun evolutie. Denk aan deze woorden: licht, overgang, spiritueel werk, creativiteit en vrede om deze kracht in je te houden.

3. De kat: een zuivere bron van magie

Als je voor de kat hebt gekozen, moet je weten dat dit dier altijd is beschouwd als een dier met mysterieuze krachten: om in contact te komen met geesten, hen te zien en hun wereld binnen te dringen. Dit betekent dat je onafhankelijkheid zoekt en deze wereld van magie wilt begrijpen. Vertrouw op je intuïtie en luister naar je innerlijke gids om zelfstandig te worden en de mysteries van de magie te ontdekken.

Lees ook  Probeer deze visuele uitdaging te volbrengen door in 15 seconden de boom te vinden die anders is dan de andere.

4. De Raaf: een kracht voor wijsheid

Hoewel vaak geassocieerd met de dood, zijn raven zeer intelligent en staan ze voor vrijheid. Als je dit dier hebt gekozen, is dat omdat je jezelf wilt bevrijden van je angsten. Deze woorden kunnen je helpen je doel te bereiken: waarschuwing, profetie, evenwicht, intelligentie en rectificatie van onrecht.

5. Het paard: een kracht van passie

Paarden zijn majestueus, intelligent, sterk en zijn de heilige dieren van de god Poseidon. Onthoud deze woorden als je een kracht wilt worden zo gepassioneerd en wonderbaarlijk als het paard avonturen, reizen, geduld, mededogen, vrijheid en doelgerichtheid.

6. De muis: een kracht van zegen

Hij is klein, maar weet onopgemerkt te blijven en gehoor te geven aan de roep van de goden. De muis heeft een scherp oog voor detail en is een goede waarnemer. Als je een bron van zegen wilt zijn zoals de muis, denk dan aan de betekenissen van deze sleutelwoorden: oneerlijkheid, rivaliteit, onderzoek, oordeel, overvloed en dankbaarheid.

Lees ook  Logische test: Wie is in deze kamer de meester van het huis? Zoek het uit in 30 seconden!

7. De dolfijn: een kracht voor verandering

Als je voor de dolfijn hebt gekozen, een zeer intelligent en communicatief dier, betekent dit dat je echt je leven wilt veranderen om licht aan te trekken en alles om je heen in een zegen te veranderen.. Deze trefwoorden zijn voor jou: communicatie, positiviteit, strategie, muziek en medicijnen.

Related post