Probeer deze vergelijking in minder dan 50 seconden in evenwicht te brengen. Je moet 2 wedstrijden verplaatsen

Défiez votre logique mathématique dans ce défi de 50 secondes !

Je houdt van train je hersenen ? In dit artikel vindt u een wiskundige uitdaging Een uitdaging die aan uw verwachtingen voldoet. Oefen je hersenen en maak op een speelse manier gebruik van wiskunde door het oplossen van deze oefening ontwikkeld door specialisten in puzzels.

Maak je klaar om de basis van je kennis in berekeningen en logica in deze uitdaging. Denk je dat je kunt winnen? Het is aan jou om het te bewijzen!

IQ Test: “Kun je de vergelijking in evenwicht brengen?”

De wiskunde-uitdaging van vandaag is een effectieve puzzel voor test uw intelligentie. Terwijl je je tijd doorbrengt, kun je nagaan of je goede cognitieve vaardigheden hebt. De onderstaande uitdaging is geschikt voor iedereen, zolang je maar een analytische geest hebt en een goede basis in wiskunde.

Lees ook  Oplichters raden wie geen brandweerman is! Onthul je analytische genialiteit en vooruitziende blik!

Je moet je echter zo goed mogelijk concentreren, zodat je geen fouten maakt in je redenering. Je zult ook vindingrijk en creatief moeten zijn bij het oplossen van deze IQ-test.

In de volgende afbeelding zie je een vergelijking gemaakt met lucifers: 84+1=12. Deze vergelijking is vals.

Foto krediet: Radiotips.com

Uw uitdaging zal dan zijn om het goed te krijgen door slechts 2 wedstrijden verplaatsen. Attentie, je hebt 50 seconden. en geen seconde langer.

IQ test: het juiste antwoord

De tijdslimiet is verstreken. Heb je deze valse vergelijking in evenwicht kunnen brengen? Als dat zo is, gefeliciteerd! Je bent niet alleen slim, maar ook creatief en vindingrijk! Niet veel mensen hebben deze vergelijking kunnen oplossen.

Als je opgaf of als er 50 seconden voorbij gingen voordat je de oplossing vond, laat je dan niet ontmoedigen. We onthullen de oplossing op deze wiskundige uitdaging hieronder.

Lees ook  Positieve energieën staan vandaag in de schijnwerpers!

En wij moedigen u aan om uw hersenen zo vaak mogelijk te stimuleren omje vaardigheden vergroten. Je moet ook je denksnelheid verbeteren. De meeste IQ tests hebben tijdslimieten. Train je hersenen om sneller te denken en te reageren met visuele getimede tests!

De oplossing

De lucifers moesten worden verplaatst van het bijbord ” + “. Een om de nummer 7

Foto krediet: Radiotips.fr

En de andere om het scheidingsteken ” / ” te vormen.

Foto krediet: Radiotips.fr

Dus de oplossing is: 84/7= 12.

Foto krediet: Radiotips.fr

Als u nog meer van dit soort wiskundige uitdagingen wilt aangaan om uzelf te vermaken, aarzel dan niet om bezoek onze pagina. Voor meer plezier kun je ook je vrienden en familie uitnodigen.

Related post