Puzzel: hoeveel vierkantjes zijn er in dit spel?

Ben je slim genoeg om het antwoord in 10 seconden te vinden?

In de test van vandaag zullen jullie je hersenen moeten pijnigen om het antwoord op dit raadsel te vinden. Over hersenen gesproken, wist je dat intelligentie niet afhangt van de grootte van de hersenen, maar van de manier waarop ze gestructureerd zijn? Volgens een onderzoek betekent het feit dat iemand grotere hersenen heeft niet dat hij intellectueel vaardiger is. Probeer het exacte aantal vierkantjes in de onderstaande vorm te raden om je intellectuele capaciteiten te demonstreren.

Hoe vind je het exacte aantal vierkantjes?

Hoewel deze test niet bijzonder moeilijk is, vereist hij wel enig vermogen om je denken in de ruimte te projecteren. Het hangt ook af van iemands intellectuele en analytische vaardigheden. Door te zoeken naar het aantal verborgen vierkanten kun je je intelligentie ontwikkelen. U heeft slechts 10 seconden om uw antwoord te geven en u mag het niet veranderen.

Lees ook  Persoonlijkheidstest: Kies een groep om erachter te komen welke vrienden je nodig hebt
© The-solutions

Deze visuele test is leuk en kan zowel aan volwassenen als aan kinderen van een bepaalde leeftijd worden gegeven. Om het exacte aantal vierkanten te vinden, hoef je niet te rekenen en geen bewerkingen uit te voeren. Het is echter wel nuttig om verder te gaan in je analyse om het exacte aantal te vinden.

Hoe vind je het aantal kubussen?

Om het exacte aantal kubussen in dit plaatje te vinden, is het belangrijk de opstelling van de kubussen en hun ruimtelijke positie te begrijpen. Elke kubus is strategisch geplaatst om je te helpen het totale aantal zijden te bepalen. Bekijk daartoe elke kubus afzonderlijk en tel het aantal zichtbare zijden. Vervolgens moet u de positie van elke kubus ten opzichte van de andere bekijken.

Lees ook  Persoonlijkheidstest: Ontdek wat de vorm van je neus over je zegt!

Als bijvoorbeeld twee kubussen met twee zijvlakken zichtbaar zijn, delen zij een gemeenschappelijk zijvlak. Als een kubus bovenop een andere wordt geplaatst, verbergt hij een gezicht van de kubus eronder. Door goed na te denken over de positie van elke kubus, kun je het aantal kubussen in die vorm bepalen.

Klik op “Volgende” hieronder om de oplossing op de volgende pagina te zien.

Related post