Rammen zullen valse vrienden opzeggen, Leeuwen krijgen de kans om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Ontdek wat de sterren voor jou in petto hebben op zondag 1 januari 2023! Wie is er klaar om het nieuwe jaar perfect te beginnen en wie heeft er nog spijt? Ontdek dit en nog veel meer in onze regelmatige dagelijkse horoscoop.

BLAUWERIJ

Luister naar je intuïtie om er vandaag achter te komen wie de echte vrienden zijn en wie niet. Pas op voor valse vrienden, want sommigen willen alleen dat je faalt in het leven.

TAURUS

Om ongeluk af te weren, kies je voor traditionele gerechten als nieuwjaarsgerecht.

TWEELINGEN

Tweelingen zullen de kracht van dit nieuwe jaar kunnen gebruiken om alleen die mensen aan te trekken die echt belangrijk zijn in hun leven. Het is dan mogelijk dat je nieuwe mensen ontmoet.

Lees ook  Wat de sterren voor jou in petto hebben deze Valentijnsweek

KANKER

Kreeften zullen moeten nadenken over wat zij echt willen, want het universum zal het laten gebeuren. Laat het toeval je lot niet voor je kiezen.

LION

Je kunt de nieuwe uitdaging die voor je ligt alleen aan als je echt rust. Je moet echt voor je lichaam zorgen, want het geeft je al signalen!

MAAGD

Maagden gaan vandaag niet feesten. En je mag ook geen alcohol drinken. Je moet echt rusten voordat je weer begint. Wie op nieuwjaarsdag werkt, wordt verrast door een veeleisende taak die totale inzet vereist.

BALANS

In de liefde vermijdt u vandaag conflicten met uw partner. Aan het begin van dit jaar moet je niet in spijt vervallen, maar de toekomst onder ogen zien. Sommige dingen kun je niet veranderen.

Lees ook  De magische lamp kiezen, Je lot zien of Introvert en extravert karakter

SCORPION

Schorpioenen moeten vandaag geen onnodige uitgaven doen en online bestellingen vermijden. Zij kunnen namelijk te maken krijgen met financiële zorgen.

BOOGSCHUTTER

Wens uw dierbaren een prachtig jaar met oprechtheid. Het universum geeft u vele malen terug wat u oprecht voor anderen wenst.

STEENBOK

Dit nieuwe jaar luidt nieuwe avonturen en een nieuw begin in. U kunt uw wensen en hoop op succes verwezenlijken als u erin gelooft en doorzet.

WATERMAN

Nieuwe energieën en nieuwe kansen liggen voor het grijpen nu het nieuwe jaar begint. Probeer alvast te bedenken wat je kunt bereiken, je hebt veel mogelijkheden.

VISSEN

Als het jaar begint, bedenk dan dat je de macht hebt om te veranderen wat je stress geeft. Wees actief en blijf je grenzen verleggen. Je zult ook veel leren van nu.

Related post