Stel je intelligentie op de proef door de rijkste Japanse vrouwen te kiezen en win in de kennis

Les tests de QI n’évaluent pas uniquement votre capacité intellectuelle, ils vérifient aussi si vous avez une grande culture générale.

Dit is een uiterst moeilijke IQ-test die vooral bedoeld is voor mensen met een goede algemene kennis. Ben jij een van hen? Uw intelligentieniveau zal afhangen van de tijd die u nodig hebt om deze IQ-test af te leggen. Het is aan jou!

Kijk naar de foto van twee Japanse vrouwen hieronder. Jouw taak is uit te zoeken wie van hen rijker is. Je kunt er zo lang over doen als je nodig hebt om deze puzzel op te lossen, want er is geen tijdslimiet.

Foto krediet: © Fabiosa

Maar je moet je nog steeds goed concentreren. Laat afleiding van buitenaf niet in de weg staan. Lees verder om te zien of je antwoord juist is.

Enkele aanwijzingen om erachter te komen wie de rijkste is

Focus op wat de twee vrouwen dragen. Het is ook verstandig om te observeren wat ze eten. Dit kan je helpen te bepalen wie rijker is. Denk er ook aan dat je een goede algemene kennis nodig hebt om deze puzzel op te lossen. Is het gelukt? Hoe lang duurde het om het op te lossen?

Lees ook  Als het je lukt om in 30 seconden de N tussen de V's te vinden, ben je een groot waarnemer!

Antwoord op het raadsel

De vrouw links is rijker dan de vrouw rechts. De reden hiervoor is dat de vrouw witte rijst eet. U moet weten dat alleen aristocraten of rijke mensen zich dit soort rijst kunnen veroorloven. De armen eten meestal rode rijst, dat is goedkoper. Rode rijst is echter completer en gezonder dan witte rijst.

Foto krediet: © Fabiosa

Heb je het juiste antwoord gevonden?

Als je het antwoord in minder dan een minuut juist hebt, betekent dit dat je zeer intelligent bent. Het geeft ook aan dat je een gecultiveerd persoon bent. Dit is een kwaliteit die slechts een beperkt aantal mensen heeft. Als het je meer dan een minuut kostte om deze puzzel op te lossen, dan moet je nog meer oefenen. Daarom nodigen wij u uit om andere uitdagingen op onze site aan te gaan. Begin met de makkelijkere uitdagingen en werk je weg omhoog.

Related post