Test je intellectuele vaardigheden door het schaakbord te voltooien. Slechts 3% kan de oplossing vinden!

Vandaag gaan we jouw vermogen om jezelf in de ruimte te projecteren evalueren. Voordat we met de test beginnen, gaan we met je praten overeen verbazingwekkend feit over de ruimte. Wist je dat je in de ruimte kunt blijven groeien? In feite kan een astronaut tot 5 centimeter groeien als hij of zij niet wordt blootgesteld aan enige zwaartekracht. Een ongelooflijk feit dat is opgemerkt bij verschillende astronauten op het internationale ruimtestation. Laten we terugkeren naar de aarde en beoordelen of u uw gedachten in de ruimte kunt projecteren.

Deze test is bijzonder moeilijk en alleen degenen met een sterk redeneervermogen en een goed geheugen zullen dit visuele raadsel kunnen oplossen.

Om de ontbrekende vormen te vinden moet je je verstand gebruiken en je voorstellen dat de puzzel ligt voor je. De moeilijkheid is om om het schaakbord compleet te maken door de stukken te projecteren alsof ze verwijderbaar zijn.

Lees ook  Welke sneeuwbol heeft jouw voorkeur? Het antwoord zal uitwijzen of je een loyaal persoon bent.

Om je te helpen is een deel van het schaakbord al opgesteld, en zoals je ziet zijn de vakjes van geel naar bruin. Je hoeft alleen maar de juiste combinaties te vinden. Welke stukken passen in elkaar en hoe vorm je een compleet schaakbord?

©NiceTime

Als puzzels je passie zijn, dan zal dit een fluitje van een cent voor je zijn. Het draait allemaal om orde en logica.

Weinig mensen zijn de uitdaging aangegaan, want het vereist niet alleen zorgvuldig nadenken, maar ook een uitstekend visueel geheugen. Je moet de stukken die al op het bord liggen kunnen onthouden, terwijl je nieuwe vormen toevoegt om de structuur te voltooien. Dit is een uitstekende en uitdagende mentale oefening die je volledige concentratie vereist, maar ook een sterk ruimtelijk denkvermogen.

Lees ook  IQ test: Er is een dief op het feest. Kun jij hem vinden in deze visuele uitdaging?

Heb je moeite je weg te vinden? Hier is de oplossing in de afbeelding hieronder

Voor degenen die al eerder een puzzel hebben gemaakt, zijn er een paar technieken die je bij deze oefening kunt gebruiken. De eerste techniek is om te beginnen met de randen en hoeken, die vaak gemakkelijker te identificeren zijn. Zet deze stukken in elkaar om het frame van het schaakbord te vormen.
In ons schaakbord, zijn dit de stukken 1, 3 en 4.

©NiceTime

Om erachter te komen hoe je ze moet plaatsen, tel je gewoon het aantal velden en zoek je de equivalenten in het schaakbord. Dan zul je gemerkt hebben dat stuk nummer 2 verder gaat in het verlengde van de reeds verzamelde stukken. Tenslotte, door de reeds geplaatste stukken te onthouden, hoef je alleen de resterende vakjes, dus 6 en 4, in te vullen.

Related post