Test je IQ door deze puzzel op te lossen door een enkele match in minder dan 10 seconden te verplaatsen

Ce test de QI va mettre votre intelligence à l’épreuve. Vous êtes partant ?

Hoewel de IQ tests waren populair tijdens de lockdown, nu iedereen weer aan het werk is, zijn ze nog steeds populair bij veel mensen!

U bent een van degenen die in de IQ tests Een leuke ontsnapping voor je vrije tijd? Dan hopen we dat de uitdaging van de dag je zult het leuk vinden! Waar wacht je op?

IQ Test: “Hoe corrigeer je deze vergelijking van een enkele wedstrijd?”

Elke dag moet je je hersenen stimuleren zodat ze niet vastroesten. Met deze wiskundige IQ test, kun je genoeg doen Je kunt je hersenen en je intelligentie voldoende oefenen met deze wiskunde IQ test. Inderdaad, om deze cerebrale uitdaging op te lossen, zul je je cognitieve vaardigheden tussen logica, creativiteit en analyse nodig hebben. Kunt u deze uitdaging zonder moeite in slechts 10 seconden voltooien?

Lees ook  Pas op dat u de woede van Ram niet opwekt: ontdek wat hen boos maakt van woede!

Om deze logische test te voltooien, moet u eerst de volgende afbeelding bekijken. Je ziet een wiskundige vergelijking met luciferhoutjes. Zoals je ziet is deze vergelijking fout. 9 + 3 is niet gelijk aan 6.

Foto krediet: Radiotips.fr

De uitdaging zal dus zijn deze vergelijking te corrigeren. Probeer dan de voorgestelde vergelijking in evenwicht te brengen door niet het verplaatsen van slechts één wedstrijd. Je kunt proberen alle lucifers één voor één te verplaatsen om het juiste antwoord te vinden, want je hebt geen tijdslimiet.

Maar onthoud dat hoe sneller je dit wiskundeprobleem oplost, hoe slimmer je bent. Vergeet niet dat je deze puzzel alleen kunt oplossen door een lucifer te verplaatsen. Het is jouw beurt!

U kunt de oplossing vinden door hieronder op “Volgende” te klikken.

Related post