Verschil spel: 10 verschillen zijn verborgen tussen deze twee foto’s. Vind ze binnen 60 seconden!

Verbeter uw vermogen om details te onderscheiden met deze visuele test.

De test van vandaag is een visuele test waarbij je de verschillen moet vinden in zwarte en witte muizenafbeeldingen. Wist je trouwens dat deze knaagdieren geen kleuren kunnen zien? Ze zien de wereld om hen heen in zwart en wit. Dat komt omdat ze alleen rhodopsine pigmenten hebben die geen kleuren kunnen onderscheiden, in tegenstelling tot andere knaagdieren. Om de verschillen tussen deze twee afbeeldingen te vinden, zijn geen speciale vaardigheden nodig. Je hoeft je alleen maar te concentreren om de afwijkingen te vinden en de overwinning te claimen! Het is aan jou!

© The-solutions

Verbeter uw visuele vaardigheden en vind de verschillen

Dit spel is voor iedereen. Of je nu een kind of een volwassene bent, je kunt het spelen. Als je gewoon plezier wilt hebben of je visuele vaardigheden wilt verbeteren, laat je dan verleiden!

Lees ook  Alleen een logisch persoon kan de tijd achterhalen die op de laatste klok moet worden weergegeven!

Het is gemakkelijk te spelen en er zijn geen echte moeilijkheden. Maar let op, deze uitdaging is getimed en je hebt maar 60 seconden om de 10 verschillen te vinden. Aarzel dus niet om het in een groep of met uw gezin te spelen, dit spel zal een warme sfeer in uw huis brengen.

Om te spelen hoef je alleen maar op te letten. Kijk naar de twee foto’s op het scherm en probeer alle verschillen te vinden. Om u te helpen, kunt u inzoomen op de foto of een markeerstift gebruiken om elk gevonden verschil te markeren. Beter nog, print de foto uit en maak je kinderen blij.

Klik op “Volgende” hieronder om de oplossing op de volgende pagina te zien.

Related post