Verschil spel: 3 verschillen zijn verborgen tussen deze twee illustraties. Het is aan jou om ze te vinden!

In de test van vandaag, 3 verschillen geslopen in de 2 stinkdier beelden. Wist je dat dit dier zijn stinkende afscheidingen spuit om zichzelf te beschermen? Ja, het is een natuurlijk verdedigingsmechanisme dat spuitbussen van meer dan 5 meter kan bereiken. Om niet besproeid te worden, moet je dit beest niet benaderen en zeker niet prikkelen. Laten we naar het spel gaan en de verschillen vinden die in dit plaatje verborgen zitten.

©Watsu.nl

Zoek de 3 verschillen in dit leuke spel!

Dit spel is speciaal ontworpen voor kinderen, omdat het tot doel heeft hun visuele en cognitieve ontwikkeling te stimuleren en hen tegelijkertijd een goed gevoel te geven. Kinderen hebben naast hun studie spelletjes en vrije tijd nodig om hun intellectuele prestaties te verbeteren.

Lees ook  IQ-test: los dit raadsel op als je een echt gevoel voor analyse en observatie hebt!

Dit spel is een leuke uitdaging en activiteit die hen kan helpen hun denkvermogen te verbeteren, maar het kan hen ook belangrijke begrippen leren zoals doorzettingsvermogen en geduld. De heldere kleuren en het aantrekkelijke dier zullen hun aandacht trekken en hen aanmoedigen om de uitdaging aan te gaan. U kunt ook samen met uw kind spelen om het te motiveren of te helpen.

Om de verschillen te vinden, moet je jezelf toepassen en methodisch zijn. U kunt uw kind de volgende tips geven om sneller de verschillen te vinden. Vertel uw kind om te beginnen goed naar de plaatjes te kijken en een globaal beeld te krijgen. Moedig hen aan om elk deel van het plaatje te bekijken en de verschillen die ze zien te noteren. De beste techniek is om het plaatje van rechts naar links en van boven naar beneden te scannen. Om uw kind te motiveren kunt u het vragen de verschillen aan te wijzen en ze hardop te benoemen. Aarzel niet om aanwijzingen of suggesties te geven als uw kind moeite heeft om de verschillen te vinden, maar laat het de verschillen zoveel mogelijk zelf vinden. Vergeet ten slotte niet uw kind te belonen als het slaagt in het spel. Dit zal hem of haar de volgende keer motiveren.

Lees ook  Optische illusie: ontdek hoe oplettend je bent door het verborgen dier op deze foto te vinden!

Oplossing

Gefeliciteerd als je alle verschillen tussen de afbeeldingen hebt weten te vinden! Dit toont aan dat je over uitstekende observatievaardigheden beschikt. Als je nog steeds moeite hebt om alle verschillen te vinden, maak je dan geen zorgen, we geven je de oplossing in de afbeelding hieronder.

Watsu.nl

De te ontdekken verschillen waren :

  • De nek van het stinkdier is zwart op de eerste foto.
  • De gele bloem rechts heeft geen zwart midden.
  • De bloem links is helemaal wit, in tegenstelling tot die hierboven.
  • Related post