Verschil spel: Als je nauwgezet bent, zul je de 5 fouten in minder dan 18 seconden weten te vinden!

Elke persoon heeft een waarnemingsniveau anders. Met deze visuele test kun je nagaan hoeveel aandacht je besteedt aan details en hoe grondig je bent. Dit is een vrij hoog niveau verschil spel. De beste wist alle verschillen te vinden in minder dan 18 secondenZou jij hun record kunnen verslaan?

Observatie test: “Kun je de 5 fouten rond deze kinderen vinden?

Het spel van de fouten of het verschil spel stimuleert zowel je visuele scherpte en je geest. Om te slagen moet je inderdaad scherp zien en een goed analytisch vermogen hebben. Vergeet echter niet dat je daarvoor een onwrikbare concentratie nodig hebt. Laat je niet afleiden en misschien kom je er wel doorheen. visuele uitdaging!

Hier zijn de instructies voor jouw uitdaging: Op de foto hieronder staan 5 kinderen te spelen. Je hebt 18 seconden om de foto’s te bekijken en de 5 fouten te vinden die deze twee afbeeldingen van elkaar onderscheiden.

Lees ook  Probeer erachter te komen wie van deze twee jonge vrouwen rijk is. Iemand die heel slim is, zou het zonder problemen doen.

Watsu.nl

Het is aan jou, veel geluk!

IQ Test: De Antwoorden

Als je alle 5 fouten hebt gevonden in minder dan 18 seconden, dan ben je… een nauwgezet persoon. Zo niet, dan moet je je ogen en hersenen trainen om beter op details te letten. Ontdek de juiste antwoorden hieronder van deze visuele puzzel.

De oplossing

Hier zijn de 5 verschillen die je moest spotten in foto’s en onder de uitleg:

Watsu.nl

  • de jongensvoet in het gele shirt;
  • de hand van de jongen in het groene shirt;
  • de kaart vastgehouden door het meisje in het blauw;
  • de kaart vastgehouden door het meisje in het oranje T-shirt;
  • de mand mist een rode bal.

Als je plezier hebt gehad met deze uitdaging, bedenk dan dat deze tests echt effectief zijn voor uw visuele en cognitieve prestaties te verbeteren als je oefent. Voer in dit geval regelmatig hersenuitdagingen als deze uit om je zicht, observatievermogen en concentratie te verbeteren. Vergeet niet deze tests te delen met je vrienden en familie!

Related post