Verschil spel: Er zijn drie verschillen in deze twee foto’s, kun je ze vinden?

Deze visuele test is vrij complex. Het vereist een zeer hoog niveau van observatie. Kunt u de uitdaging aan?

Deze afbeeldingen tonen hetzelfde meisje dat een plant water geeft, maar bij nader inzien is het niet hetzelfde beeld, dus aan jou de taak om de verschillen te vinden. Over planten gesproken, hier zijn enkele feiten die je zullen verbazen. Wist je dat de wortel oorspronkelijk paars was en niet oranje? Wist je ook dat er 80.000 eetbare planten zijn, maar dat er slechts ongeveer 30 worden gegeten? En tot slot, wist u dat de bananenboom geen boom is, maar een reusachtig kruid?

© Delunchclub

Waar zijn de 3 verschillen in dit plaatje?

Deze visuele test ziet er op het eerste gezicht misschien gemakkelijk uit, maar laat je niet misleiden, want hij is behoorlijk moeilijk. Je moet over alle nodige visuele vaardigheden beschikken om te slagen. Denk je dat je die vaardigheden hebt, aarzel dan niet om de test te doen om te zien of je de kleinste details kunt herkennen. Je moet goed op details letten en een uitzonderlijke gezichtsscherpte hebben om voor deze test te slagen.

Lees ook  Optische illusie: ontdek hoe oplettend je bent door het verborgen dier op deze foto te vinden!

Het is voor de meer oplettende mensen, want het is ontworpen om uw observatievaardigheden te testen. Deze visuele test kan u ook helpen uw hersenen te stimuleren en uw visuele vaardigheden te verbeteren. Denk eraan, het is maar een spel en het belangrijkste is dat je plezier hebt terwijl je je vaardigheden test. Probeer het nu en kijk of je hebt wat nodig is om te slagen.

Hoe vind je de verschillen?

Om succesvol te zijn in het vinden van de verschillen tussen deze twee afbeeldingen, is het belangrijk om geconcentreerd en rustig te zijn. Zet jezelf in een kamer alleen om elke verstoring te vermijden. Als je eenmaal gesetteld bent, controleer dan of je het beeld goed kunt zien. Zoom zo nodig in en probeer een totaalbeeld van beide afbeeldingen te krijgen. Focus om te beginnen op details die goed zichtbaar zijn, zoals ogen, oren of vingers.

Lees ook  Wie is de bedrieglijke brandweerman? Je hebt 6 seconden om degene te vinden die er niet bij hoort!

Controleer vervolgens de achtergrond, kleuren, vormen en texturen. Het is belangrijk de tijd te nemen om elk detail te bekijken en zorgvuldig te vergelijken. Een beetje hulp, de verschillen zijn verschillen in grootte en vorm en focus op iets anders dan de jongen. Wees voorzichtig, dit spel is moeilijk en de verschillen zijn soms erg klein. Deze oefening is ook getimed en je hebt maar 60 seconden om ze te vinden.

Oplossing

De verschillen waren niet gemakkelijk te vinden. Als je er twee gevonden hebt, mag je trots zijn op jezelf. Zo niet, dan vind je de oplossing in de afbeelding hieronder.

© Delunchclub

Related post