Verschil spel: Je hebt 17 seconden om de 5 verschillen te vinden. Lukt het je?

De test die we je hier aanbieden is een een nogal moeilijk verschil spel. Het is niet voldoende een eenvoudige waarnemer te zijn om dit op te lossen visueel raadsel op te lossen. Je hebt ook geduld, analyse en concentratie nodig. Ben je er klaar voor?

Visuele test: “Hoeveel verschillen kun je vinden in de afbeelding in 17 seconden?”

Hieronder presenteren wij u twee bijna identieke afbeeldingen. Op het eerste gezicht lijken ze inderdaad identiek. Maar u weet net zo goed als wij dat dit niet het geval is. Er zijn verborgen verschillen in deze beelden van 3 jongens. In totaal, heeft hij er 5. We hopen dat met de 17 seconden je zult ze allemaal herkennen!

Watsu.nl

Ga voor de zekerheid op een rustige plek staan en laat je niet afleiden door je smartphone zoals de 3 jongens op de foto. Nu, is het aan jou!

Lees ook  Observatietest: Zoek het deksel dat zijn dubbel niet heeft in minder dan 10 seconden.

Het is tijd voor het oordeel: ben je een scherp waarnemer of niet? Bekijk de oplossing hieronder om erachter te komen.

De testoplossing

Als je een goede waarnemer was, had je 5 verschillen moeten vinden tussen de twee afbeeldingen van de kinderen. Zoek de oplossing in de afbeelding hieronder:

©Watsu.nl

Als je al deze verschillen niet had gevondenmaakt het niet uit. Zelfs degenen die dachten een onmiskenbaar oog voor detail te hebben, faalden. De lat lag echt hoog. Maar we hopen dat jullie van de uitdaging hebben genoten en dat jullie je gedurende de hele visuele uitdaging hebben kunnen uitleven.

Als je ze allemaal hebt gevonden, gefeliciteerd! Wat een scherpe waarnemer ben jij! Dit betekent dat je je kalmte en concentratie hebt kunnen gebruiken om aandacht te besteden aan die moeilijk te herkennen details! Petje af voor jou!

Lees ook  Verschil spel: Je hebt 60 seconden om de kleinste verschillen in dit plaatje te vinden!

Wil je je hersenen en zintuigen nog meer prikkelen? Bezoek onze website. Je vindt er hersenuitdagingen die je alleen of in een groep kunt doen. Tussen haakjes, Voel je vrij om de uitdaging van vandaag te delen met je vrienden. Denk je dat zij het beter kunnen dan jij?

Related post