Verschil spel: Je hebt 60 seconden om de verschillen te vinden in deze twee foto’s.

Deze beelden lijken identiek, maar toch zitten er verschillen tussen. Alleen de sterkste slagen erin.

Deze foto toont vlinders op een boom, maar de 2 foto’s zijn niet helemaal identiek. Wist je trouwens dat vlinders niet slechts één dag leven? In feite kunnen ze vrij lang leven, van enkele weken tot enkele maanden, 3 tot 4 voor de meest bestendige. Ze mogen niet worden verward met meivlinders, dat zijn insecten van een andere orde, die minder dan een dag of zelfs een paar uur leven.

Je moet alle verschillen vinden in deze foto

Deze verschillentest is een klassieker, maar blijft erg populair bij alle generaties. Hij wordt niet alleen gebruikt om je visuele vaardigheden te verbeteren, maar ook om je cognitieve vermogens te stimuleren. Het is een ideale oefening om je observatievaardigheden en je vermogen om details op te merken te verbeteren. Het vereist aandacht, concentratie en doorzettingsvermogen.

Lees ook  Persoonlijkheidstest: Welk dier je het eerst ziet kan bepalen hoe vrijgevig je bent?

Als u voor deze test slaagt, ontwikkelt u uw vermogen om kleine verschillen op te sporen. U verbetert ook uw vermogen om visuele informatie snel te analyseren. Behalve dat het een uitdagende test is, kan hij ook leuk en ontspannend zijn. Probeer deze leuke test gerust uit met je vrienden en familie om te zien wie de beste is!

© Delunchclub

Hoe vind je de verschillen?

Heb je de uitdaging aangenomen? Goed voor jou, hier zijn enkele tips. Neem allereerst de tijd om beide afbeeldingen in hun geheel te bekijken. Focus op de details en elementen die verschillen van de ene afbeelding naar de andere. Vergelijk de vorm en grootte van elke vlinder, zijn vleugels, antennes en ogen.
Probeer ook verschillen te zien in kleuren, patronen in het landschap. De meeste verschillen vind je in de achtergrond van de foto. Vergelijk tenslotte de twee afbeeldingen naast elkaar om de verschillen te vinden. Als u niet alle schakeringen vindt, laat u dan niet ontmoedigen en probeer u te concentreren op specifieke delen van de afbeelding.

Lees ook  Bewijs aan iedereen dat je een genie bent door alle dieren op deze foto te vinden!

Oplossing

De test was niet gemakkelijk met de verschillende kleurschakeringen. Alleen de moedigsten vonden de 5 verschillen. Als je ze niet hebt, maak je geen zorgen, we geven je het antwoord in plaatjes.

© Delunchclub

Related post