Verschil spel: Je moet de 5 verschillen vinden in minder dan 30 seconden!

Op deze twee foto’s wordt een vrouw naar de kapper gebracht, maar bij nader inzien zijn er 5 verschillen. Alleen de meest kieskeurige kinderen zullen ze vinden in minder dan 30 seconden.

Watsu.nl

Behalve dat het leuk is, helpt het de aandacht te verbeteren en observatie vaardigheden. Dit is een geweldige manier om je hersenen te stimuleren terwijl je plezier hebt. Door dit spel te spelen kun je je vermogen om subtiele details op te merken en je te concentreren verbeteren.

Heb je de 5 verschillen gevonden? Hier zijn enkele tips om je te helpen. Allereerst is het belangrijk om je te concentreren en op details te letten. Het doel van het spel is om de verschillen tussen de twee afbeeldingen te zien. Om te beginnen bekijk je de plaatjes als geheel en zoek je vervolgens goed naar verschillen. De verschillen kunnen bestaan uit ontbrekende voorwerpen, veranderingen in kleur of vorm. Denk er ook aan dat het spel getimed is om een extra vleugje spanning en uitdaging toe te voegen.

Lees ook  Persoonlijkheidstest: Doe deze visuele test om erachter te komen of u introvert of extravert bent.

Oplossing

Heeft hij ze gevonden? Gefeliciteerd, zo niet, Hier zijn de verschillen die verborgen waren in het beeld:

Watsu.nl

– de glimlach van de kapper;

– de tijd op de klok;

– de schaar;

– de kappersriem;

– De handgreep van de lade.

Met een beetje oefening, en door dit soort tests vaak te spelen, kun je je observatievaardigheden en aandacht voor details verbeteren.

Related post