Verschil spel: Kun je 5 verschillen vinden tussen de twee afbeeldingen in minder dan 60 seconden?

In dit spel hebben kinderen plezier, maar tussen de twee beelden zijn enkele verschillen geslopen. Over spelletjes gesproken, wil je de geheimen weten van om het spel van Shi-fu-mi elke keer te winnen ? We geven ze je gratis. De eerste tip is om de gewoontes van je tegenstander te observeren. De tweede tip is om de winnende en verliezende zetten van je tegenstander te herkennen. Een speler die wint heeft de neiging om de zetten te herhalen die hem deden winnen, en omgekeerd herhaalt hij niet een zet die hem deed verliezen. Nu ben je klaar voor je tegenstanders!

Vind de 5 verschillen die er zijn!

Visuele verschil spellen worden steeds populairder op onze site, en steeds meer van jullie spelen ze. Dit is normaal, en met een goede reden. Behalve dat ze een geweldige manier zijn om plezier te hebben, bieden ze ook voordelen voor je intellectuele vaardigheden. Verschil spellen zijn ook ontworpen om uw visuele vaardigheden uit te dagen en kunnen u helpen uw concentratie te verbeteren.

Lees ook  Alleen een genie kan dit raadsel in 5 seconden oplossen! Wil je het nog steeds proberen?

Door dit soort spelletjes voortdurend te spelen, kun je merken dat je observatievaardigheden beter worden gestimuleerd en dat je sneller verschillen, tinten of andere dingen in een afbeelding vindt.

Bovendien kunnen deze spelletjes je ook afleiden, of het nu midden op de dag, ’s avonds of waarom niet ’s morgens is. De test van vandaag volgt de gebruikelijke regels, je hebt 60 seconden om de 5 verschillen te vinden.

©Watsu.nl

De uitdaging is om de verschillen tussen de twee beelden te vinden. Om ze te vinden, moet je aandacht besteden en je concentreren op elk detail van elke afbeelding. Er zijn verschillende manieren om de verschillen te vinden, en dit kan per speler verschillen. Sommigen geven er de voorkeur aan om beide afbeeldingen tegelijkertijd te bekijken en zich te concentreren op die delen van de afbeelding waar zij denken dat er een verschil zou kunnen zijn. Anderen gaan liever van de ene afbeelding naar de andere en vergelijken de twee afbeeldingen om de verschillen te vinden. Beide kunnen een winnaar zijn, het doel is om ze allemaal het snelst te vinden.

Lees ook  Visuele uitdaging: 8 vogels zijn verborgen in deze foto. Kun je ze zien?

Een truc om de verschillen te vinden is om je te concentreren op details zoals kleuren, vormen en maten. U kunt ook proberen elementen te vinden die in de ene afbeelding in de andere ontbreken, of elementen die niet meer op dezelfde plaats staan.

Oplossing

Heb je 5 verschillen gevonden? Gefeliciteerd voor jou. Zo niet, Hier is de oplossing in beeld.

©Watsu.nl

Related post