vind de logische fout in deze illustratie van de ruimte…

Trouvez l’erreur dans cette image en moins de 30 secondes, dans un nouveau défi visuel.

We hebben opnieuw een visuele uitdaging voor u, die u zal helpen uw concentratie te verbeteren. We deden het de vorige keer, toen je twee giraffen identificeerde die precies hetzelfde zijn in de groep. Dat was niet gemakkelijk.

Deze keer hebben we een foto van Sympa , die ons uitdaagt om de fout in de afbeelding te vinden… het ziet er misschien heel vreemd uit, maar er zit een logische fout in de afbeelding die we vandaag voor u hebben… dus doe uw ogen wijd open en u heeft 15 seconden om uit te zoeken wat er mis is met deze afbeelding van Armstrong op de maan.

Deze visuele uitdaging is misschien niet zo gemakkelijk als het klinkt, dus we geven je een kleine hint: denk aan een foto die je hebt gezien van mensen op de maan, en in het bijzonder van Armstrong… er is iets dat niet klopt als je goed oplet, en het zit niet op de astronaut… Heb je het ooit gezien?

Lees ook  Waar is de mens? Probeer het in 15 seconden te vinden in deze visuele uitdaging

Als je het opgeeft, of als je het juiste antwoord op het probleem wilt weten, blijf dan naar beneden gaan… het is zeer waarschijnlijk dat als je eenmaal leest wat het is, je je zult realiseren dat het inderdaad iets was dat vanaf het begin niet klopte.

Oplossing: wat is de fout in het beeld van de astronaut?

Het probleem met de illustratie van de astronaut is iets waarvan je zou kunnen zeggen, waarom heb ik me dat niet eerder gerealiseerd als het zo voor de hand lag, en dat is dat het zo simpel is als dat we in plaats van de Aarde op de achtergrond te zien, kijken naar een tweede maan, die op geen enkel punt dat we tot op heden kennen zo duidelijk of zo zeker te zien is, laat staan op Armstrongs foto’s van de maan.

Lees ook  Hoe gaat het met de liefde? Kies een kerstboom en kom erachter in deze quiz!

Related post