Visueel raadsel: zoek het tandwiel dat het fietswiel zal draaien in dit helse doolhof

De test van vandaag is een doolhof dat niet alledaags is. Over ongewone dingen gesproken, wist je dat het grootste doolhof ter wereld in Californië ligt? Het is het Servlinks doolhof in La Pocatière, dat 301.474 vierkante meter beslaat, ofwel het equivalent van 55 voetbalvelden. Het duurt niet minder dan 24 uur om het te voltooien. Bij deze test laten we je slechts enkele seconden om hem te halen, 20 om precies te zijn. Ben je klaar voor de uitdaging?

Wat is het juiste kanaal om te nemen?

Deze test lijkt in het begin moeilijk, maar met geduld en doorzettingsvermogen is het te doen. Het oplossen van deze doolhof is een geweldige manier om je probleemoplossend en logisch denkvermogen te ontwikkelen. Laat je dus niet ontmoedigen en verken de verschillende opties totdat je een uitweg hebt gevonden.

Lees ook  Zoek het aantal en de locaties van de 9 S'en op deze afbeelding om te bewijzen dat je een genie bent.

Houd er rekening mee dat deze test beperkt is in tijd. Voor kinderen maken we echter een uitzondering. Zij krijgen alle tijd om het spel uit te spelen. Voor volwassenen daarentegen, hebben ze 20 seconden op de klok.

©Watsu.nl

De echte moeilijkheid van dit spel is om geconcentreerd te blijven. De minste aarzeling en je moet het allemaal opnieuw doen. Zet jezelf in een rustige kamer. Dit zal je veel helpen en gebruik een potlood om de richting van de tandwielen te bepalen.

Wat is de logica van dit bijzondere doolhof?

Deze test is een nieuw soort labyrint. Het principe blijft hetzelfde: zoek de uitgang. Het gaat er echter meer om uit te vinden hoe je het wiel van de fiets moet bedienen.

Lees ook  IQ-test: Test je observatievermogen en vind de 25 afwijkingen in minder dan 60 seconden.

We zullen een beetje moeten nadenken en begrijpen hoe dit versnellingssysteem werkt. Ter herinnering, een versnellingssysteem maakt het mogelijk om kracht over te brengen van het aandrijvende tandwiel naar het aangedreven tandwiel. Er is een master deel en een slaaf deel. Het slaafse deel ontvangt de kracht, maar minimaliseert de inspanning of verdubbelt de kracht.

Gebaseerd op dit principe, los deze test op. Wees voorzichtig, de timer start. Je hebt 20 seconden en geen seconde meer.

De oplossing

Kan het wiel niet draaien? Dan ben je waarschijnlijk verdwaald. Om erachter te komen op welk niveau je vast zat, hebben we het antwoord op het parcours in beeld gebracht.

©Watsu.nl

Heb je minstens de helft van het circuit kunnen afleggen? Zo ja, goed gedaan! Maar je moet nog een inspanning leveren. Op onze site bieden we je verschillende soorten tests van dit type om je vaardigheden te verbeteren.

Related post