Visuele test: In deze afbeelding is een persoon uit de gevangenis ontsnapt. Vind hem in 10 seconden!

Ben jij grondig genoeg om uit te vinden wie de ontsnapte gevangene is? Test je vaardigheden.

In deze scène is iemand net ontsnapt uit de gevangenis. Hij moet gevonden worden voordat de bruiloft kan plaatsvinden. Over bruiloften gesproken, wat is het vreemdste gebruik dat je ooit hebt gezien? Een nogal vreemde traditie is om op de trouwdag op de bruid te spugen. Bij sommige Maasai stammen spuugt de vader van de bruid op het hoofd en het gezicht van het meisje om haar zijn zegen te geven en rijkdom aan te trekken voor het paar. Laten we spelen!

Wie is er ontsnapt?

De test van vandaag is ontworpen om uw analytische vaardigheden te beoordelen. Maar vooral om uw visuele vaardigheden te beoordelen. Deze vaardigheden zijn belangrijk op vele gebieden en moeten vaak worden geoefend. De test staat open voor iedereen, ongeacht leeftijd of vaardigheid. Hoewel de test op zich niet moeilijk is, vereist hij zorgvuldige aandacht en goed zicht.

Lees ook  Test je vaardigheden door binnen 10 seconden de eekhoorn op deze foto te vinden.
© Delunchclub

Nieuw

Hoe weet je wie er uit de gevangenis is ontsnapt?

Om erachter te komen wie er uit de gevangenis is ontsnapt, moet je goed kijken naar de plaats delict en de mensen daarin. Je hebt vijf personen, dus de eerste stap is zorgvuldig kijken naar de handelingen van elk van hen en proberen te bepalen wie de ontsnapte gevangene zou kunnen zijn. Er kunnen veel aanwijzingen zijn en er kunnen ook gedragingen of gebaren zijn die de gevangene verraden. Zodra je de vijf personen en de mogelijke aanwijzingen zorgvuldig hebt bekeken, kun je beginnen met spelen.

Oplossing

De gevangene was niet degene die we dachten. In feite is de priester die het huwelijk voltrekt de dader. Deze redenering was gemakkelijk af te leiden. Als je goed kijkt, heeft hij een oranje gevangenisuniform onder zijn gewaad. Dit is klassieke gevangenis kleding. Heb je dit detail opgemerkt? Gefeliciteerd!

Lees ook  De afbeelding die je kiest zal onthullen wie je werkelijk bent!
© Delunchclub

Related post