Visuele test: Kun je de spin op deze foto vinden?

In deze serie bijen heeft een spin zich verstopt, jij moet hem vinden. Wist je dat de spin zeer ecologisch is? Hij produceert zijn eigen web en voedt zich ermee om een nieuw web te maken. Dankzij deze techniek is hij in staat zijn web te weven zelfs als hij enkele dagen geen prooi heeft gehad. Laten we het spel spelen en proberen de spin te vinden die… de indringer van de dag is.

©Watsu.nl

Waar is de spin?

Heb je een paar minuten over? Of wil je gewoon ontspannen? Dit spel is de perfecte combinatie van ontspanning en bezinning. Maak je geen zorgen, je zult een beetje moeten nadenken zonder je hersenen te vermoeien. Of je nu een kind of een volwassene bent, deze test is voor iedereen toegankelijk.

Het stimuleert je hersenen door je observatievermogen en je vermogen om details op te merken te ontwikkelen. Behalve dat het leuk is, kan het ook nuttig zijn voor je kind en het helpen zich te concentreren op een specifieke taak. Het kan een geweldige manier zijn om hun vaardigheden op school te verbeteren. Het werkt heel eenvoudig: je hebt een foto en je moet de spin zien te vinden die er niet in hoort te zitten.

Lees ook  Kom tot het einde van deze visuele test door zo snel mogelijk de 3 verschillen tussen deze twee afbeeldingen te vinden.

De spin vinden in dit plaatje waar het lijkt alsof er alleen maar bijen zijn, lijkt misschien een moeilijke uitdaging. De moeilijkheidsgraad van deze test is inderdaad vrij hoog en het zal veel concentratie vergen. Maar het kan gemakkelijk zijn als je deze eenvoudige tips volgt. Allereerst is het belangrijk je de vorm van de spin voor te stellen. Het zijn de 8 poten die hem zullen onderscheiden van de rest.

Vervolgens is het belangrijk om het beeld in zijn geheel te bekijken en zorgvuldig elk detail van het beeld te bekijken. Zoek naar tekenen die je kunnen helpen de spin te herkennen en bedenk dat de spin waarschijnlijk gecamoufleerd zal zijn tussen de bijen.

Je zult moeten zoeken naar iets dat opvalt tussen de bijen. Je kunt bijvoorbeeld zoeken naar een afwijkende kleur of vorm. Het is ook handig om rond de randen van het beeld te kijken, zoals vaak in dit soort spellen, de indringer zich bevindt waar je hem het minst verwacht.

Lees ook  Alleen uitstekende waarnemers kunnen de 3 verschillen tussen deze twee foto's zien.

De oplossing voor deze test

De spin was verborgen in de linkerbovenhoek van de afbeelding. Is het je opgevallen? Zo ja, gefeliciteerd ! Je hebt een uitstekend gezichtsvermogen. De spin was moeilijk te zien. Als je hem niet zag, maak je dan geen zorgen. Met oefening en tijd, kan je ze allemaal aan. dit soort testen.

Watsu.nl

Spis treści

Lees ook  Visuele uitdaging: 8 vogels zijn verborgen in deze foto. Kun je ze zien?

Related post