Visuele test: vind de 4 dieren verborgen in deze boom

Zoals gewoonlijk hebben we een nieuwe visuele uitdaging, die je concentratie zal testen, waarbij je vier verschillende dieren moet vinden. Op het eerste gezicht is er maar één boom met allemaal takken, maar je zult heel creatief moeten zijn als je ze allemaal wilt vinden. We dagen je uit om het in 20 seconden te doen. Als u er klaar voor bent, kunt u naar beneden scrollen om het volledige plaatje te zien.

Vind alle 4 de dieren in 20 seconden!

De visuele uitdagingen kunnen iets ingewikkelder zijn dan ze lijken, dus hier is een hint… de dieren die zich vormen met de takken zijn: een katje, een giraffe, een geit en een varken. Je kunt naar beneden blijven gaan, als je opgeeft, om het juiste antwoord te zien.

Lees ook  Visuele test: scherp je ogen en kijk goed! Staat er een kat op de foto?

Oplossing: waar waren de vier dieren?

Bij een visuele uitdaging raken we vaak in de war met figuren die er hetzelfde uitzien, maar niet zijn wat we zoeken. De antwoorden waren: aan de linkerkant van de slurf zie je de kat bovenop de giraffe, die een groot deel in beslag neemt; aan de andere kant zagen we de geit bovenop het varken.

Dat is het voor vandaag, maar je kunt de visuele uitdagingen die we voor je hebben blijven proberen, je zult ze vast leuk vinden. Deel het met je vrienden en kijk wie het meest gefocust en wendbaar is.

 

Related post