Visuele test: weet je zeker dat je echt grondig bent? Schiet op en vind de letter A in 17 seconden en bewijs dat het waar is!

Kun jij de letter vinden die in het midden van deze eindeloze reeks van 4 verstopt zit?

Dit is een test van concentratie en visie. Je moet goed opletten en een scherp oog hebben om te hopen een letter te vinden die verstopt zit tussen een reeks getallen. Dit is een goede gelegenheid om jezelf te testen en tegelijkertijd je visuele vaardigheden aan te scherpen. Ben je nieuwsgierig naar wat je kunt verwachten? Zoek vooraf uit wat je moet doen.

De visuele test doorstaan: de instructies

Op de achtergrond van dit plaatje heb je een eindeloze reeks getallen 4. Maar als je goed kijkt, is er een letter A die de reeks doorbreekt. Op het eerste gezicht zou je kunnen denken dat er geen is. De A is echter goed verborgen en zeer moeilijk te zien. Bovendien maakt hun vergelijkbare driehoekige vorm de uitdaging nog moeilijker te passeren. Dit heeft een bedrieglijk effect op de ogen, die geneigd zijn ze onmiddellijk te associëren zonder de verschillen te kunnen onderscheiden. Om het echte van het valse te kunnen onderscheiden, moet je je concentreren en opletten.

Lees ook  Je hebt 30 seconden om de 3 verschillen te vinden! Een test voor scherpe waarnemers

Wat je moet doen is de letter A vinden in het midden van deze 4. Er is echter een tijdslimiet. Dit kruidt het spel en helpt je zintuigen te stimuleren. Je hebt maar 17 seconden om de indringer te vinden. Daarna verlies je. Als je nauwkeurig genoeg bent, zul je geen moeite hebben om deze puzzel binnen de tijd op te lossen.

Oplossing van de test: hier bevindt zich de letter A

Ondanks je inspanningen, ben je er nog steeds niet in geslaagd de letter A te vinden in deze numerieke scène? Dat geeft niet. Niet iedereen slaagde bij de eerste poging. Velen hebben zelfs gefaald. Het vergt een arendsoog en vooral een zeer hoog aandachtsniveau om het op het eerste gezicht goed te doen.

Lees ook  Een dag vol verrassingen voor verschillende dierenriemtekens!

Laat ons u vertellen waar deze beroemde brief verborgen is. Dit zal je helpen begrijpen waarom je het niet kon zien en je vaardigheden verbeteren. De “A” staat op de derde rij van 4 van onderen. Het staat in de negende kolom.


Dit is een zeer uitdagende test die zowel uw visuele als uw cognitieve vaardigheden test. Je kunt het met anderen delen als je hen ook wilt uitdagen. Als u andere tests wilt doen, kunnen we er verschillende voorstellen. Ze helpen je je zicht te verscherpen en werken aan je concentratieniveau.

Related post