Visuele test: zoek de paddenstoel met de unieke combinatie in minder dan 20 seconden

In deze visuele uitdaging moet je in minder dan 20 seconden de paddenstoel van een andere kleur vinden.

Vandaag hebben we een nieuwe visuele uitdaging voor u, waarbij u moet zoeken naar een bijzonderheid in de foto. We hebben het de vorige keer al gedaan, met een test waarbij je het eerste wat je op een foto ziet, dat aspecten van je persoonlijkheid laat zien, moest onthullen.

Deze keer tonen wij u een afbeelding met vele paddenstoelen in verschillende kleuren en vormen, met zeer uiteenlopende lijnen, stippen en combinaties… Eén ervan is echter uniek en kent geen andere zoals deze, terwijl de andere minstens één keer worden herhaald…

Bekijk de volledige afbeelding hieronder en vind de paddenstoel met de unieke combinatie in minder dan 20 seconden. Het zal moeilijk zijn, maar we weten dat meerdere mensen het in deze tijd kunnen.

Lees ook  Visuele uitdaging: onthul je observatievaardigheden door de 2 katten op de foto te vinden!

Zoek de verschillende paddenstoelen in minder dan 20 seconden

Deze visuele uitdaging kan wat ingewikkelder zijn dan ze op het eerste gezicht lijkt, want er zijn te veel elementen in het beeld, dus we geven je een kleine hint: de paddenstoel die we zoeken heeft kleine puntjes, dus je kunt de rest uitsluiten.

Probeer het nog 20 seconden, en als je het goede antwoord wilt weten of wilt controleren of je het goede antwoord had, blijf dan naar beneden scrollen om het te weten te komen… je zult zeker verrast zijn.
Oplossing: welke paddenstoel is anders dan de andere?

De paddenstoel die anders was dan de anderen stond linksonder op de foto: het was die met de blauwe kop en de rode stippen… en het was de langste die tussen twee korte stond, een blauwe met witte stippen en een bruine.

Lees ook  Persoonlijkheidstest: Wat voor type vriend ben jij? Doe de test om erachter te komen

 

Related post