Visuele uitdaging: Heb je een ongelooflijk uitzicht? Je moet de emoji vinden die anders is dan de anderen in minder dan 20 seconden!

In de afbeelding hieronder, die een reeks emoji’s bevatEén gezicht is anders dan de andere. Wist u dat de allereerste smiley-emoji, het gele lachende gezichtje, de maker ervan geen fortuin heeft opgeleverd? Harvey Ball, de ontwerper van deze emoji, kreeg namelijk slechts 45 dollar voor zijn creatie. Deze smiley werd echter opgepikt door een Franse journalist die de afbeelding registreerde bij het INPI. Met de rechten verdiende hij een fortuin. We brengen in de test van vandaag een eerbetoon aan de maker van dit symbool.

Watsu.nl

Een spel voor iedereen

Dit is een visuele test om je hersenen uit te dagen en efficiënter te maken. Door dit soort spelletjes regelmatig te spelen, kunt u uw vermogen om details snel te visualiseren ontwikkelen. Deze vaardigheid kan zeer nuttig zijn in veel situaties in het leven.

Lees ook  Observatietest: Zoek het deksel dat zijn dubbel niet heeft in minder dan 10 seconden.

Dit spel is ook een geweldige manier om te ontspannen en tot rust te komen. Door je te concentreren op de te vinden smiley, kun je snel je dagelijkse zorgen vergeten. Je kunt je geest leegmaken, terwijl je je visuele vaardigheden verbetert.

Dit spel is geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Of je nu een volwassene of een kind bent, je zult een geweldige tijd hebben. Het kan ook worden gespeeld met familie of vrienden om een gezellig moment te delen.

Om deze test te spelen, heb je nodig goed kijken naar het plaatje met de smileys die er identiek uitzien. Maar bij nader inzien is er een klein verschil. De indringer kan verschillen in kleur, grootte, vorm, positie of zelfs uitdrukking. Kortom, het detail is subtiel.

Lees ook  Observatietest: stel je visuele vaardigheden op de proef en probeer de wasbeer te vinden in minder dan 10 seconden!

Dit spel ziet er gemakkelijk uit, maar het kan moeilijk zijn voor mensen die geen uitstekende observatievaardigheden hebben. Met een beetje oefening kan dit soort spel in een paar minuten worden opgelost en wordt het makkelijker voor je om de details te ontdekken. Voor een betere analyse neemt u elke smiley één voor één door. Met deze methode kunt u beter de indringer te detecteren. Wees voorzichtig, dit spel is moeilijk, maar dat betekent niet dat het onbeperkt is. Je hebt 20 seconden om de indringer te vinden.

Heb je de oplossing gevonden?

Je hebt het gevonden, gefeliciteerd!

Voor degenen die het juiste antwoord niet hebben gevonden. Kijk naar de onderstaande foto om uit te vinden waar de smiley is.

©Watsu.nl

Het verschil was minimaal, je moest de nuance in de smiley spotten.

Related post