Visuele uitdaging: Je hebt 60 seconden om de 7 verschillen te vinden in deze groep pinguïns!

De foto’s die we je vandaag laten zien zijn van een aantal zeer coole pinguïns. Wist je dat deze dieren zeewater kunnen drinken zonder ziek te worden? Inderdaad, pinguïns zijn, dankzij speciale klieren die ze in de loop der tijd ontwikkeld hebben, in staat om zeewater te filteren. Een ongelooflijk vermogen dat de komende jaren zeer nuttig zal zijn.

Je moet precies 7 verschillen zoeken in deze set

Als je op zoek bent naar een leuke manier om de tijd te doden, hebben we dit visueel spel. Dit is een leuk tijdverdrijf waarvan zowel kinderen als volwassenen kunnen genieten. Het doel van het spel is eenvoudig: onderscheid de verschillen tussen de twee plaatjes. Deze test vereist niet veel denkwerk. In plaats daarvan moet je je concentreren op het beeld en je observatie vaardigheden. Dit spel is een uitstekende manier om je visuele waarneming te trainen en zijn vermogen om details op te merken. Neem een paar minuten de tijd om te spelen en je zult verrast zijn hoe onderhoudend het kan zijn. Dus, neem een pauze en ga verder met het spel.

Lees ook  Verschil spel: 3 verschillen zijn in dit plaatje geslopen! Je hebt 30 seconden om ze te vinden

Watsu.nl

De verschillen vinden tussen deze twee beelden kan moeilijk lijken, gezien het aantal pinguïns en details. Wees gerust, iedereen kan het met vlag en wimpel doen. Het is ook een interessante uitdaging. Zorg er eerst voor dat je de twee beelden samen kunt zien. Bekijk dan zorgvuldig elk detail van de beelden en vergelijk ze naast elkaar.

Je kunt beginnen met te kijken naar de grote verschillen zoals vormen en kleuren, en dan overgaan naar de kleine details zoals de kleine en subtiele veranderingen. De verschillen kunnen voor sommigen onmerkbaar zijn. Neem dus de tijd om elk deel van het beeld zorgvuldig te bestuderen. Als je moeite hebt de verschillen te vinden, probeer dan even weg te gaan van het beeld en dan terug te komen.

Lees ook  Je hebt 15 seconden om deze visuele puzzel op te lossen door het verborgen potlood te vinden!

Oplossing

Heb je de 7 verschillen gevonden? Gefeliciteerd! Je hebt een scherp gezichtsvermogen en dit spel was niet per se gemakkelijk. De meest subtiele details waren degene die je het minst zou verwachten, alleen een kennersoog zou ze opmerken. Als je deze details niet ziet, maak je dan geen zorgen, we geven je het antwoord in foto’s.

©Watsu.nl

Is alles duidelijker voor je? Zo ja, ga dan naar onze volgende visuele test die hetzelfde principe zal gebruiken.

Related post