Visuele uitdaging: je hebt 8 seconden om de verschillende flamingo’s te vinden

Wist je dat het menselijk oog gemiddeld meer dan een miljoen verschillende kleuren kan herkennen. Het is een uiterst krachtig visueel instrument. Sommige mensen met uitzonderlijke vaardigheden kunnen zelfs meer dan 10 miljoen tinten zien. Hoe goed is uw oog in het onderscheiden van kleuren? De test van vandaag is gebaseerd op kleur, en terecht, roze flamingo’s staan in de schijnwerpers.

Wat is het subtiele verschil tussen deze flamingo’s?

In deze visuele test moet je je hersenen en je waarnemingsvermogen op de proef stellen. Dit is een leuke oefening, maar ook een goede manier om je hersenen te stimuleren en je vermogen om belangrijke details te zien te testen.

Het maken van deze test is heel eenvoudig. Kijk gewoon goed naar de illustratie hieronder.

Lees ook  Visuele test: Een beer verstopt zich in deze foto. Kun je hem zien? Je hebt maar 30 minuten!

Watsu.nl

De foto toont een groep flamingo’s die erg op elkaar lijken. Op het eerste gezicht hebben ze dezelfde kleur, ze hebben dezelfde morfologie en ze lijken allemaal in het water te zitten. Maar als je goed kijkt en je visuele vaardigheden gebruikt, maakt één detail het verschil tussen deze flamingo’s. Je hebt 6 seconden om deze bijna onmerkbare nuance te vinden. Pas op, de moeilijkheidsgraad van dit spel is complex en weinig mensen zullen het antwoord hebben.

Heb je het goede antwoord gevonden?

De 6 seconden zijn om! Het is tijd om uit te vinden of je een uitzonderlijk uitzicht hebt.

De oplossing voor deze test staat hieronder.

De oplossing

Het verschil was niet gemakkelijk te vinden en als je het niet zag, maak je dan geen zorgen slechts 10% van de mensen slaagde voor deze test. In feite was de flamingo die anders was dan de anderen de derde in de tweede rij.

Lees ook  Deze persoonlijkheidstest zal uw verborgen kwaliteiten onthullen. Bent u klaar om ze te ontdekken?

©Watsu.nl

Als je deze subtiele nuance hebt weten te vinden, mag je trots zijn op je visuele prestatie.

Related post