Voltooi deze wiskunde-uitdaging in 15 seconden om aan iedereen te bewijzen dat je een kei bent met cijfers!

Alleen een echt genie kan deze uitdaging in zo’n korte tijd voltooien en doorstaan. Denk je dat je er een bent?

Vandaag bieden we je aan om je intellectuele capaciteiten te testen. We nodigen je inderdaad uit om te proberen een wiskundige uitdaging te overwinnen. Doe je best, maar vergeet vooral niet te genieten. Neem de tijd om je op je gemak te voelen en begin dan zodra je voelt dat je er klaar voor bent.

Wat zijn de richtlijnen voor deze rekenuitdaging?

Voor deze puzzel laten we je kennismaken met in totaal 4 bewerkingen. De resultaten zullen namelijk cijfers en cijfers zijn, maar de componenten van de operaties zijn kleine illustraties van stuurwielen, scheepsboeien en ankers. De resultaten van de eerste drie operaties zijn bekend. Jouw rol is om het laatste resultaat te vinden. Om dit te doen, moet u vertrouwen op de eerder verstrekte gegevens. Wees voorzichtig, je moet logisch zijn, maar je moet ook snel zijn. Je hebt maar 15 seconden om aan iedereen te bewijzen dat je tot de elite behoort.

Lees ook  Met deze observatietest ontwikkel je je intelligentie!
© Delunchclub

Waarom een ​​rekenuitdaging doen?

U moet weten dat wiskundige uitdagingen uitstekende manieren zijn om iemands intellectuele capaciteiten te beoordelen. Ze maken het mogelijk om te weten of een persoon in staat is om een ​​probleem op te lossen of niet. En ze helpen ook om vooruitgang te boeken door de tekortkomingen in intellectuele prestaties te benadrukken en te helpen deze op te vullen. Daarom kunnen uitdagingen dienen als oefeningen voor de hersenen en helpen ze actief te blijven.

De 15 seconden zijn net verstreken. Is het gelukt ?

Het resultaat van de laatste operatie was 14. Proficiat aan alle mensen die het juiste antwoord wisten te vinden.

© Delunchclub

Voor degenen die er niet in zijn geslaagd, zullen we u helpen begrijpen wat u moet doen. Het was voldoende om de waarde van elke illustratie te vinden. Om dit te bereiken, was het nodig om de reeds verstrekte gegevens te gebruiken en enkele berekeningen uit te voeren. Het roer was dus gelijk aan 3, wetende dat drie roerstanden 9 waard waren.

Lees ook  IQ-test: Test je visuele redenering! Los deze test op in 10 seconden!

De bootboei was gelijk aan 6, gebaseerd op de waarde van het roer en het resultaat van de tweede operatie. Zodra deze twee waarden zijn gevonden, is het gemakkelijk om te ontdekken dat het anker gelijk was aan 5, door simpelweg het stuurwiel en de bootboei te vervangen door de cijfers die ze vertegenwoordigen. Uiteindelijk was het gewoon nodig om de drie waarden op te tellen. Hier is de oplossing in beeld om u te helpen.

We hopen dat je deze uitdaging leuk vond en we zouden het geweldig vinden als je deze deelt op je sociale netwerken.

Related post