Weet je zeker dat je grondig bent? Je zult geen moeite hebben om Batman tussen de katten te zien.

Batman se cache parmi les centaines de chat que vous voyez dans cette image, pouvez-vous le trouver ?

Ben je een nauwgezet persoon met oog voor detail? Dan zal deze concentratietest een fluitje van een cent voor je zijn. Dit type test doet een beroep op je vermogen om je op één element te concentreren. Je kunt het in handen krijgen, als je maar geconcentreerd blijft.

Wat wordt er van je verwacht?

Allereerst nodigen wij u uit om te ontspannen voordat u deze test maakt. Hoewel je hersenen worden gestimuleerd, moet je ook rekening houden met het leuke aspect van deze test. Anders zul je er niet van genieten.

Nu je ontspannen bent, zijn hier de instructies voor het maken van deze IQ test.

Deze illustratie toont een foto van een groep katten, er staan minstens honderd katachtigen op deze foto. Maar ook al lijkt het op het eerste gezicht onmogelijk, Batman is ook in beeld.

Lees ook  IQ test: Wat is de grote fout in de scène? Slaag voor deze test door het te vinden in 8 seconden.

Als je een grondig persoon bent, zul je het in een mum van tijd vinden. Kijk goed naar de foto en je zult het antwoord snel vinden. Wees voorzichtig, je tijd raakt op! Je hebt maar 14 seconden om het te vinden!

Om je te helpen, is hier een aanwijzing die zeer nuttig zou zijn. Als je naar alle katten kijkt, zijn ze allemaal chagrijnig. Maar Batman is altijd vrolijk. Je hebt het, je moet zoeken naar het beeld van een lachende held.

Oplossing

Dus, kun je raden waar Batman zich verborg? Hij was niet zo moeilijk te vinden, want hij zag er totaal anders uit dan de andere katten.

Als je langer dan 14 seconden hebt gedaan en hem nog steeds niet kunt vinden, ben je gezakt voor de test. Nu geven we je het juiste antwoord zodat je niet langer hoeft te wachten.

Lees ook  IQ test: als je opmerkzaam bent, moet je supersnel zijn om 5 verschillen tussen deze 3 kinderen in de bus te zien in 17 seconden.

Batman verborg zich zo goed dat je hem moeilijk kon vinden. Toch leek zijn masker niet op een van de katten om hem heen. Batman’s masker is gewoon anders. Heb je het verschil gemerkt? Zo niet, tel 5 regels vanaf de onderkant en Batman staat rechts met zijn grote burgerwacht masker.

Probeer nog meer interessante tests door onze site te bekijken.

Related post