Wekelijkse Horoscoop Voorspellingen voor de week van 12-18 december 2022

Wat uw astrologisch teken ook is, ontdek wat uw horoscoop voor de week van 12-18 december 2022 voor u in petto heeft.

Vraag je je af hoe deze week voor jou zal verlopen? Zullen je plannen eindelijk uitkomen? Wat kun je verwachten? Lees daarvoor je wekelijkse horoscoop voor 12 tot 18 december 2022.

Ram

Liefde en privéleven: Rammen die zich in een delicate situatie bevinden, moeten zich ervan onthouden hun partners te irriteren. Onnodige conflicten moeten worden vermeden. Om de zaken niet te verergeren, is het beter om je gedeisd te houden.
Werk en financiën: Op professioneel vlak maakt u een uitzonderlijke sprint op het werk. Met de steun van Mercurius zal uw bedrijf beter lopen dan u zich had kunnen voorstellen.
Gezondheid: Ga niet te hard van stapel, zorg goed voor jezelf. Als je tijd over hebt, ontspan dan in plaats van te denken aan andere activiteiten of taken die niet dringend zijn.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Xanegay (@xanegay_)

Stier

Liefde en persoonlijk leven: het geluk van anderen benijden is not done. Wat je ziet is illusoir of oppervlakkig. Het is alleen wat anderen willen dat je ziet. De werkelijkheid is vast heel anders.
Werk en financiën: Succes komt niet vanzelf. Het kost werk en je moet het verdienen. Je moet alles geven, hoewel het niet gemakkelijk is. Gelukkig zullen je inspanningen uiteindelijk lonen.
Gezondheid: Er zijn geen grote gezondheidsproblemen aan de horizon. Aan de andere kant, probeer het rustig aan te doen met je lichaam om je algemene conditie niet aan te tasten.

Gemini

Liefde en persoonlijk leven: U moet misschien aan uw geliefden gaan denken en zich zorgen maken over uw familiezaken. Sta niet stil bij dingen die er niet toe doen.
Werk en financiën: Dit wordt een zeer intensieve maar lucratieve week op het werk. Als u ijverig bent, kunt u uw bedrijf in stijl afsluiten.
Gezondheid: Het heeft geen zin je zorgen te maken over dingen waar je geen invloed op hebt. Bedenk dat het lot geen fouten maakt en dat zelfs als je uit alle macht vecht, sommige dingen onvermijdelijk en onoverkomelijk zijn.

Lees ook  Merk op dat je slechts één lucifer moet verplaatsen om deze vergelijking op te lossen.

Kanker

Liefde en persoonlijk leven: U zult zich afgewezen voelen door iemand die u na aan het hart ligt. Maar is dit gevoel legitiem? Heb je niet overdreven wat ze tegen je gezegd hebben? Misschien stress je om niets.
Werk en financiën: Dit is niet het juiste moment om grote beslissingen te nemen over je professionele toekomst. U kunt beter wachten tot januari om nieuwe initiatieven te nemen.
Gezondheid: Let op de signalen en behoeften van je lichaam.

Leo

Liefde en persoonlijk leven: De leeuwen zullen het buitengewoon druk hebben met de voorbereidingen voor Kerstmis. Ze zullen helemaal in hun element zijn. Zij zullen hun best doen om alles klaar te maken voor deze speciale dag en een gezellige sfeer in huis te creëren.
Werk en financiën: Uw week zal erg druk zijn op het werk. U krijgt zo veel taken op u afgevuurd dat u moeite hebt om ze in uw agenda in te passen. Om alles gedaan te krijgen, moet je overwerken.
Gezondheid: U bent deze week in topvorm, behalve dat u zich aan het begin van het weekend moe zult voelen. Profiteer van je vrije dagen om te ontspannen.

Maagd

Liefde en privéleven: Als iemand u hulp aanbiedt bij uw huishoudelijke taken of kerstvoorbereidingen, weiger dan niet. Overschat jezelf niet, want je kunt niet alles zelf doen.
Werk en financiën: Met Mercurius zullen alle beslissingen die u neemt passend en gunstig zijn. Anderen zullen u zelfs bewonderen voor uw vermogen om uw werk op briljante wijze te beheren.
Gezondheid: Sta niet stil bij dingen die je ongelukkig maken. Dwing jezelf niet tot ondernemingen die je welzijn ondermijnen.

Lees ook  Horoscoop 4 juni 2023: De sterren zullen je zeker verrassen vandaag!

Weegschaal

Liefde en persoonlijk leven: Waarom toegeven aan de overtuigingen en meningen van anderen als je niet eens overtuigd bent? Vergeet niet dat u verantwoordelijk bent voor uw beslissingen. U bent het die de gevolgen zal dragen, niet degenen die u adviseren.
Werk en financiën: In plaats van luidkeels te zingen over de activa die je hebt, waarom laat je ze niet zien? De sterren zeggen dat dit een goed moment is om in de gunst te komen bij je baas.
Gezondheid: Uw lichaam stuurt u deze week een noodsignaal. Het voelt overwerkt en vraagt om rust. Negeer deze waarschuwing niet om het ergste te voorkomen.

Schorpioen

Liefde en persoonlijk leven: U bent in de stemming om te flirten en nieuwe mensen te ontmoeten. Wie weet krijgen jullie een vurige romance zoals in de boeken of films. Maar wees voorzichtig, vooral als je met iemand samen bent.
Werk en financiën: Verlaag je niet tot het poetsen van de schoenen van je baas. Dit is niet de beste strategie om in de gunst te komen. Integendeel, er zal niets goeds van komen.
Gezondheid: Als je al een paar dagen last hebt van bepaalde kwaaltjes, wees dan niet doof. Neem wat rust en aarzel niet om medisch advies in te winnen.

Boogschutter

Liefde en privéleven: Dit is de tijd om belangrijke beslissingen te nemen in uw zaken van het hart. Je kunt die persoon die om je geeft niet blijven bedriegen.
Werk en financiën: Probeer je te organiseren door een schema van je dagen te maken. Zo kun je meer dingen aan dan je denkt.
Gezondheid: Uw gezondheid zal deze week onberispelijk zijn. Je hoeft je nergens zorgen over te maken. De sterren zullen ervoor zorgen dat je geen kwalen krijgt.

Lees ook  Wat heeft jouw horoscoop voor jou in petto deze Valentijnsdag?

Steenbok

Liefde en persoonlijk leven: Steenbokken zullen in beslag worden genomen door familiezaken. Hun grootste zorg zijn de voorbereidingen voor Kerstmis. U wilt er graag een magische dag van maken voor uw dierbaren.
Werk en financiën: U zult wat onverwachte zorgen tegenkomen op kantoor. Om ze op te lossen zal alleen hard werken lonen. Het wordt een moeilijke week.
Gezondheid: Uw gezondheid zal opmerkelijk goed zijn. Hetzelfde geldt voor je stemming. Je zult in goede conditie zijn om te genieten van het huidige moment.

Waterman

Liefde en privéleven: Het heeft geen zin om voortdurend te stressen als je nog niets concreets hebt voor Kerstmis. Je plannen kunnen gemakkelijk veranderen. Wees je bewust van de deuren die het lot voor je opent.
Werk en financiën: Deze week leert u waarderen wat u hebt. Je stopt met klagen over je werkgever. Het zal je duidelijk worden gemaakt dat wat je meemaakt de droom van anderen is.
Gezondheid: Geen gezondheidsproblemen in zicht! Je zult in atletische vorm zijn en de hele week goed gemutst.

Vissen

Liefde en persoonlijk leven: Leer je meer open te stellen. Besteed aandacht aan nieuwe ontmoetingen, want anders mis je grote kansen en loop je een echt speciaal persoon mis.
Werk en financiën: Vermijd voortdurende kritiek op de fouten van anderen, want ook u bent niet onfeilbaar. Als je iemand iets duidelijk moet maken, wees dan beleefd en respectvol. We hebben allemaal het recht om fouten te maken.
Gezondheid: Blijf bewegen, zelfs in de haast van de kerstvoorbereidingen. Anders kun je het moeilijk oppakken.

 

Related post