Wekelijkse Horoscoop Voorspellingen voor de week van 5-11 december 2022

Wekelijkse Horoscoop Voorspellingen voor de week van 5-11 december 2022

Wil je weten hoe deze tweede week van december voor jou zal verlopen? Vraagt u zich af of u eindelijk het licht aan het eind van de tunnel zult zien en of uw projecten uiteindelijk vruchten zullen afwerpen? Kom erachter door de horoscopen voor 5-11 december 2022 voor alle dierenriemtekens te lezen.

Ram

Liefde en privé-leven: De inwoners van dit teken hoeven zich op dit gebied geen zorgen te maken. Je relaties zullen idyllisch zijn. Alleenstaanden zullen zelfs veel mogelijkheden hebben om nieuwe mensen te ontmoeten.
Werk en financiën: Alles komt goed deze week. U zult taken op u kunnen nemen die anderen niet konden doen. Je baas zal er goed aan doen dit op te merken en je te belonen.
Gezondheid: Je wordt echt een lachertje. Je dagen zullen gevuld zijn met positieve energie. Bovendien ben je in goede vorm met de sterren aan je zijde.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Girlscene (@girlscene.nl)

Stier

Liefde en persoonlijk leven: Taureërs moeten nadenken over de voorbereiding van Kerstmis en vooral over met wie zij die gaan doorbrengen. Als het op beslissen aankomt, richt je dan op jezelf in plaats van te proberen anderen te behagen.
Werk en financiën: U hebt deze week een zakelijke inslag. Door de slechte invloed van de planeten kun je echter geen uitdagingen aangaan. Het beste is om je goede ideeën warm te houden en ze in de wacht te zetten.
Gezondheid: Hou het tempo erin. Blijf sporten, ook al is het weer er niet geschikt voor.

Gemini

Liefde en privéleven: U begint deze week met een aangename verrassing die een geliefde voor u heeft voorbereid. Dit geeft je een boost voor de rest van de week. Uw weekend zal even plezierig als romantisch zijn.
Werk en financiën: Uw week zal even intensief als vruchtbaar zijn. Je krijgt een legioen aan verantwoordelijke taken en je beheert ze op briljante wijze. Uw inzicht en aandacht voor details zal velen verrassen.
Gezondheid: In een vrolijke en kinderlijke stemming voelt u een feestelijke sfeer in u opkomen.

Lees ook  Horoscoop voor 1 mei 2023 : De toekomst kan niet voorspeld worden, die moet gecreëerd worden!

Kanker

Liefde en privé-leven: De Kreeft inboorlingen raken verstrikt in een delicate situatie, waaruit zij zich moeilijk kunnen losmaken. Om het niet erger te maken, vermijd overhaaste bewegingen. Indien nodig is het beter om advies te vragen aan iemand die wijzer is.
Werk en financiën: Het heeft geen zin alles te geloven wat er gezegd wordt. Als iemand op één gebied gefaald heeft, hoeft dat voor jou niet zo te zijn. Durf het te proberen en kijk wat er gebeurt.
Gezondheid: Waarom zou je jezelf met anderen vergelijken als dat schadelijk is voor je gezondheid en gevoel van eigenwaarde? Niemand is perfect, jij niet en zij die je benijdt niet.

Leo

Liefde en persoonlijk leven: Familiezaken staan deze week centraal. Je hebt het gevoel dat je het gewicht van de wereld op je schouders draagt en dat niemand zich verwaardigt je ook maar de minste steun of hulp te bieden. Dit is het moment om je af te vragen waarom de dingen zijn zoals ze zijn.
Werk en financiën: U zult een paar intense dagen hebben op uw werk. De druk zal hoog zijn. Bovendien lijkt niets je kant op te gaan. Je zult veel te doen hebben en mensen zullen proberen je in de weg te staan.
Gezondheid: Wat er om je heen gebeurt, zal je waarschijnlijk tot op het bot uitputten. U verlangt naar ontspanning en denkt aan vakantie.

Maagd

Liefde en privéleven: Profiteer deze week van uw geliefden. Maak er het beste van en maak van de gelegenheid gebruik om jezelf te “verfrissen” met positieve energie.
Werk en financiën: Met Mercurius in uw teken zal alles gaan zoals u wenst op professioneel gebied. Sommige dingen zullen zelfs veel beter gaan.
Gezondheid: Een uitbarsting van positieve energie geeft u de vitaliteit die u nodig hebt om deze week in topvorm te zijn.

Lees ook  Visuele uitdaging: vind de wereldbol verborgen in de tuin.

Weegschaal

Liefde en privacy: beloof niemand liefde zonder een stap terug te doen, zeker niet op een eerste afspraakje. Emoties zijn kwetsbaar en kunnen gemakkelijk vervliegen.
Werk & financiën: Met de dynamische veranderingen op het werk voelt u zich misschien een beetje overweldigd. Je week wordt intensiever en vermoeiender.
Gezondheid: Waarom altijd op de verkeerde voet beginnen? Het zal je alleen maar frustreren en je vullen met negatieve emoties.

Schorpioen

Liefde en persoonlijk leven: Schorpioenen zijn deze week in een flirterige en charmante stemming. Ze zouden echter geen serieuze bedoelingen hebben. Voorzichtigheid is echter geboden, want iemand zou deze mooie woorden serieus kunnen nemen.
Werk en financiën: Het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn en te letten op de kleinste bewegingen van uw concurrenten. Tegen de tweede helft van de week zou uit het niets een ongelooflijke kans kunnen opduiken om hen in te halen.
Gezondheid: U zult moeite moeten doen om de overtredingen van anderen te vergeven. Stil je wrok om je hart te verlichten.

Boogschutter

Liefde en persoonlijk leven: U bent het type dat zich snel verveelt met dingen en mensen. Maar met deze houding zal een oprecht persoon die om je geeft zich afgewezen voelen. Dus wees voorzichtig. Leer je beter te gedragen met deze.
Werk en financiën: U zult deze week begrijpen dat kansen die u laat liggen, kansen zijn voor anderen. Je zult iemand zien slagen in iets wat jij zonder nadenken hebt opgegeven.
Gezondheid: Er zullen deze week geen grote gezondheidsproblemen ontstaan. Aan de andere kant, als je een zware maag hebt na een stevige maaltijd, zal een kruidenthee voldoende zijn om je te verlichten.

Lees ook  Deze 3 tekens zullen in maart een mooie romance beginnen. Geef toe aan je romantische impuls!

Steenbok

Liefde en privéleven: Deze week staat het geluk niet aan uw kant. Je zult proberen een verloren relatie terug te vinden, maar het zal tevergeefs zijn. Je zult dan begrijpen welke grote fout je hebt gemaakt.
Werk en financiën: Nieuwe taken zullen u overweldigen op het werk. Je wordt ingezet als iemands vervanger. Maar je zult het heel moeilijk vinden om alles te beheren.
Gezondheid: Uw fysieke gezondheid zal op zijn best zijn, maar uw stemming niet. Je zult je deze week een aantal dingen realiseren en beseffen wat je hebt verloren.

Waterman

Liefde en privéleven: U zult deze week overhaast oordelen. Deze houding zal ertoe leiden dat je iemand echt speciaal mist. Om dit te voorkomen, moet je leren minder veroordelend te zijn.
Werk en financiën: Probeer je meerdere niet tegen te spreken. Hij of zij zal niet in de stemming zijn om te discussiëren en te luisteren naar meningen buiten die van henzelf. Laat je niet uit om een rustige week te hebben.
Gezondheid: Uw conditie zal uitstekend zijn dankzij de invloed van Jupiter in uw teken.

Vissen

Liefde en privéleven: Profiteer deze week van een serieus en openhartig gesprek met uw geliefde. Dit is het moment om misverstanden uit de weg te ruimen en je kaarten op tafel te leggen.
Werk en financiën: U zult deze week in een vermoeide stemming zijn. Het gevolg hiervan is dat u zich moeilijk langdurig op één taak kunt concentreren. Dit zal een negatieve invloed hebben op de kwaliteit van je werk.
Gezondheid: Uw lichamelijke conditie zal uitzonderlijk zijn. Als je je training wat harder aanpakt, kun je jezelf verrassen en vooral je persoonlijke records overtreffen.

 

Related post