Wil je beschouwd worden als een genie? Probeer de foto van de boot hieronder te matchen met die in kleur.

Croyez-vous pouvoir réussir ce test de QI et retrouver le bon bateau ?

Wil je weten hoe ver je denkt en wat je aankunt? Wil je weten hoe goed je visuele vaardigheden zijn? Doe deze IQ test om erachter te komen. Het doel is om een paar identieke boten te vinden. Je moet goed kunnen observeren om het juiste antwoord op deze test te vinden. Denk je dat je hebt wat nodig is om te slagen? Zo ja, lees hieronder wat u moet doen.

Slagen voor de IQ-test: wat je moet doen

In deze nieuwe IQ-test heb je een plaatje met drie schepen erop: één in kleur en twee in zwart-wit. Op het eerste gezicht lijken de drie schepen op elkaar. Maar laat je niet misleiden door het uiterlijk. Slechts één van de zwart-witte schepen is een perfecte schaduw van het gekleurde schip. Jouw taak is om het identieke schip te vinden.

Lees ook  Een week vol kansen en verrassingen voor de 12 dierenriemtekens!

Voor deze test leggen wij geen tijdslimiet op vanwege de moeilijkheidsgraad ervan. Wij nodigen u uit uw ogen open te houden en geduldig te zijn om deze IQ-test te halen. Je moet voldoende gefocust zijn om te hopen het juiste schip te vinden. Je moet in staat zijn om de drie schepen te vergelijken en de juiste oplossing te geven. Hoe minder tijd u aan deze uitdaging besteedt, hoe meer het uw scherpe observatievermogen zal bewijzen.

Voor degenen die niet geslaagd zijn, hier is het antwoord op de IQ test

Als je deze visuele uitdaging snel en correct kon oplossen, is het logisch dat je een hoge intelligentie hebt. Zo niet, maak je geen zorgen. Je moet gewoon jezelf trainen: je ogen en je hersenen. Je moet je vaardigheden conditioneren door andere IQ tests te proberen. We hebben er meer dan één op voorraad. Voel je vrij om ze te ontdekken en te oefenen.

Lees ook  Weekhoroscoop voor woensdag 30 januari tot dinsdag 5 februari 2023

Maar kijk eerst eens naar het antwoord op deze IQ-test: het zwart-witte schip dat een exacte kopie is van het gekleurde schip. Het lijkt erg moeilijk omdat de cijfers allemaal erg op elkaar lijken.

Als je goed kijkt, is de boot rechts een perfecte schaduw van de gekleurde. Als je kijkt naar het rechteruiteinde van elk schip zie je het verschil.

Als deze IQ-test je een stimulerende ervaring heeft gegeven, voel je dan vrij om je gevoelens met anderen te delen door aan te bieden de test op te lossen. Het zal een goed excuus zijn om samen wat kwaliteitstijd door te brengen en vooral om hun visuele vaardigheden en intelligentie te testen.

Related post