Wiskunde puzzel: Test je intelligentie met deze uitdaging!

Hou je van wiskunde ? Wil je weten of je een goede detective bent? Dan is deze test perfect voor jou. Een kleine bonus: je kunt er zelfs plezier aan beleven. Ga op een rustige plek zitten en begin de test.

We zullen je voorstellen aan een afbeelding met verschillende bewerkingen, waarvan er drie al een resultaat hebben. Het is belangrijk op te merken dat dit niet zomaar bewerkingen zijn, want ze bestaan uit lippenstiften, spiegels en nagellak. Je doel is om de waarde van elk object te vinden om het resultaat van de laatste bewerking te vinden. Om dit te doen heb je nodig concentratie en logica. Zorg ervoor dat je op een rustige plaats blijft om de beste kans te hebben om voor deze test te slagen.

Lees ook  Verschil spel: Er zijn drie verschillen in deze twee foto's, kun je ze vinden?

Watsu.nl

Waarom deze test?

Allereerst is het belangrijk op te merken dat online tests worden gebruikt om je te vermaken, zodat je een pauze kunt nemen. Het doel is om je te helpen je geest leeg te maken en je stressniveau te verlagen. Ten tweede moet worden opgemerkt dat dit soort tests uiterst nuttig zijn voor je cognitieve vaardigheden. Tests zijn namelijk uitstekende oefeningen voor de hersenen en helpen ze actief en gezond te houden. En tenslotte, kunnen tests zoals deze zeer stimulerend zijn en leren je door te zetten bij problemen.

Het is tijd om de oplossing te geven!

Het resultaat van de laatste operatie was 15. Proficiat aan degenen die het juiste antwoord wisten te vinden, We zijn onder de indruk van jullie intelligentie.

Voor degenen onder jullie die niet geslaagd zijn, maak je geen zorgen, we helpen jullie begrijpen. Om te slagen in deze uitdaging, moest je vertrouwen op de eerste operaties om de waarde van elk object te vinden. Met de eerste bewerking, die relatief eenvoudig was, had je moeten bedenken dat de lippenstift het getal 10 vertegenwoordigde. Door de waarde van de lippenstift te kennen en de berekeningen in de tweede bewerking uit te voeren, had je moeten bedenken dat de spiegel het getal 5 vertegenwoordigde. Met deze twee nieuwe waarden en de derde bewerking had je moeten bedenken dat twee nagellakjes het getal 2 vertegenwoordigden en één nagellakje dus het getal 1. Tot slot hoefde je alleen nog maar de berekeningen voor de laatste bewerking te doen.

Lees ook  Voltooi deze wiskunde-uitdaging in 15 seconden om aan iedereen te bewijzen dat je een kei bent met cijfers!

Hier is de oplossing in plaatjes voor een beter begrip.

Watsu.nl

We hopen dat je van deze uitdaging hebt genoten en we nodigen u uit om het te delen op uw sociale netwerken zodat uw vrienden het kunnen proberen.

Spis treści

Lees ook  Persoonlijkheidstest: Hoe gedraagt u zich in het openbaar? Kies een uil om erachter te komen.

Related post