Wiskundige puzzel: Alleen een echt genie zal uitvinden welke lucifer je moet verplaatsen om de juiste vergelijking te krijgen!

Deze uitdaging is zo moeilijk dat mensen die hem kunnen oplossen als genieën worden beschouwd.

Hou je van uitdagingen? Ja ? Dan is deze wiskunde IQ test iets voor jou! Vandaag geven we je de kans om te proberen een puzzel op te lossen die alleen voor genieën is weggelegd. Dit is een goede gelegenheid om je grenzen te verleggen en aan iedereen te bewijzen dat je een genie bent. Neem de tijd om je te concentreren voordat je begint.

Waar gaat deze IQ test over?

Voor deze test leggen we je een nogal bijzondere vergelijking voor. Niet alleen zijn de getallen in de vergelijking gemaakt van luciferstokjes, maar de vergelijking klopt ook niet: er zit ergens een fout in. Uw doel is deze fout te identificeren en te corrigeren. Daartoe beweeg je één en slechts één lucifer. Daarom moet je uitzoeken welke lucifer je moet verplaatsen en waar je die moet plaatsen.

Lees ook  Oogtest: bewijs dat u een scherp gezichtsvermogen heeft. Waar is oma's man?
© The-solutions

Wat is het doel van een IQ-test?

Het eerste doel is altijd om je een pauze te gunnen. Inderdaad, IQ tests zijn erg leuk en onderhoudend. Ze zorgen voor een beetje afleiding tijdens een lange dag werken of studeren. Maar dergelijke tests zijn ook gemaakt om je vaardigheden te testen. Het doel is je te pushen je hersenen te gebruiken zonder jezelf onder druk te zetten. Op die manier verbeter je je intellectuele vaardigheden zonder jezelf te overbelasten.

Klik op “Volgende” hieronder om de oplossing op de volgende pagina te zien.

Related post