Zoek de vlinder tussen de zonnebloemen en dieren in deze visuele uitdaging

Pour le défi visuel de ce jour, vous devrez chercher un papillon presque imperceptible parmi les animaux et les tournesols. Vous y arriverez?

De illustratie van vandaag van illustrator Dudolf toont ons veel feestende en spelende dieren in een veld met zonnebloemen; maar er is een kleine gast die je misschien niet hebt opgemerkt: een ondeugende vlinder die in de afbeelding is verstopt en die we vandaag moeten vinden.

Zoals gewoonlijk zal er een tijdslimiet zijn om de visuele uitdaging te voltooien en te testen of je het echt zonder hulp hebt gedaan. Dus je hebt 20 seconden om de vlinder te vinden. Wij waarschuwen u onmiddellijk dat dit niet gemakkelijk zal zijn. U kunt naar beneden blijven scrollen om de volledige afbeelding te zien als u klaar bent.

Zoek de vlinder op de foto

Zoek de vlinder tussen de zonnebloemen (Dudolf).

Heb je het? Maak je geen zorgen, hier is een hint: de vlinder gaat op in de kleuren van de zonnebloemen, dus let daar meer op. Probeer het nog eens 15 seconden. Als je opgeeft en de gelukkige vlinder niet vindt, kun je verder naar beneden gaan om het juiste antwoord te vinden.

Lees ook  Echt moeilijk! Scherp je geest aan door uit te zoeken wat er mis is met deze foto van twee vogels.

De oplossing

Dat is het! De ondeugende verrassingsgast was geel en verborgen tussen de zonnebloembladeren linksboven op de foto, nauwelijks te onderscheiden door zijn kleine antennes.

Dat is alles voor deze visuele uitdaging, maar we nodigen u uit om een van de vele andere die we voor u hebben voorbereid aan te nemen, u zult ze zeker leuk vinden en ze zullen u een leuke tijd bezorgen. Nodig een vriend uit om het interessanter te maken.

Related post