Zou u de verschillen tussen deze twee afbeeldingen in 10 seconden kunnen vinden?

Met deze oefening kun je enerzijds je visuele vermogens testen en anderzijds je ogen trainen om zich beter te concentreren op kleine details. Probeer eerst zo snel mogelijk alle verschillen te vinden en als het niet lukt in 10 seconden, probeer het dan nog eens met één oog dicht. Deze oefening zal je helpen om meer aandacht te besteden aan details.

Voor deze test, die veel weg heeft van een spel, krijg je twee bijna identieke afbeeldingen. Om te bewijzen dat u een zeer goede waarnemer bent, moet u zo snel mogelijk de verschillen tussen de twee afbeeldingen vinden. Slagen in 10 seconden betekent dat u behoort tot de 2% van de internetgebruikers die superwaarnemers zijn. Het identificeren van alle verschillen in de test bewijst echter al dat je een goede waarnemer bent, want ze zijn vrij subtiel en moeilijk te vinden. Het is dus geen schande als je het niet in 10 seconden goed hebt. De tijd nemen om deze test te doorstaan toont je concentratievermogen. Het is belangrijk te onthouden dat iedereen zijn eigen kwaliteiten heeft. Terwijl sommige mensen snel genoeg zijn om goed te kunnen observeren, zijn anderen creatief genoeg om verschillende manieren te vinden om de test te voltooien. Bovendien geeft deze oefening u een idee van de conditie van uw ogen: alleen gezonde ogen kunnen slagen.

Lees ook  Kijktest: Zit er een beer verborgen in deze foto? Voel je vrij om je goede zicht te bewijzen!

©NiceTime

IQ-test: waar liggen de verschillen?

Het is waar dat deze test vrij moeilijk is, de verschillen zijn uiterst subtiel. Daarom moet je een uitstekende waarnemer zijn en geduld en concentratie hebben om te slagen. Er zijn in alle 5 verschillen tussen de twee beelden.

©NiceTime

  • Ten eerste verschilt de reflectie op het haar van de meesteres in de twee afbeeldingen.
  • Ten tweede is het document op het bord verschillend in de twee beelden.
  • Ten derde, de kleur van de tas van de jongen is verschillend.
  • Ten vierde verschilt de grootte van de plant enigszins van de ene foto tot de andere.
  • Ten vijfde, de schoen van de moeder is niet hetzelfde in beide afbeeldingen.

Als je deze test leuk vond aarzel dan niet om het te delen met je vrienden!

Related post