kunt u het deel van de kubus vinden dat is verwijderd? Je hebt 20 seconden.

En als je dit probeert nieuwe visuele uitdaging Hoe kun je je mentale vaardigheden testen? Het is een goede manier om aan je geest te werken op een manier die speelse. Zo kunt u uw grijze massa stimuleren, terwijl u de gelegenheid krijgt uzelf af te leiden en de druk tussen twee taken weg te nemen. Het enige wat je moet doen is de kubus binnen de tijdslimiet voltooien. Pas op! We waarschuwen je. Deze visuele puzzel is verre van gemakkelijk. Je moet je best doen als je wilt slagen.

Het kubusspel: wat is de te volgen regel?

In de getoonde afbeelding ziet u een kubus met een ontbrekend deel. Wat je moet doen is het aanvullen tot een perfect regelmatig veelvlak. Voeg daartoe gewoon een van de 6 minikubussen toe die in de afbeelding zijn afgebeeld.

Lees ook  Vind het verliefde paar dat anders is dan de anderen

Test3-04-02-2023©NiceTime

Toch kun je er niet zomaar één uitkiezen of er één nemen zonder na te denken. Dat klopt, is er maar één stuk dat perfect past bij de grote kubus…. De laatste heeft zwarte en witte strepen die een welomlijnde geometrische figuur vormen op elk van de vierkante vlakken. Dit detail compliceert de puzzel. U moet het deel vinden dat overeenkomt met deze cijfers.

Om de uitdaging nog moeilijker te maken, leggen we een tijdslimiet op. Je moet de juiste mini-kubus vinden in een tijdslimiet van 20 seconden. Na deze tijd beschouwen we je als mislukt.

Enkele tips voor een geslaagde uitdaging

Voordat je begint met aftellen, adviseren wij u zich te concentreren. Dit heb je nodig om het beeld te kunnen analyseren en de logica ervan te vinden. Je moet begrijpen dat het een kubus is met symmetrische vormen en lijnen. Alleen de kleur van de banden en de achtergrond onderscheiden elk vierkant gezicht. Kijk goed naar de details en probeer de kleuren te matchen. Dit maakt het makkelijker voor u om het antwoord te vinden.

Lees ook  Welke vrouw is in gevaar? Kijk naar de foto en gebruik je logica.

Heb je het juiste antwoord gevonden? Vind de oplossing hieronder

Je hebt de uitdaging aangenomen en eindelijk het ontbrekende deel van de puzzel geïdentificeerd? Gefeliciteerd. Je hebt zeker uitstekende visuele en logische analyse vaardigheden. Maar als je in tijdnood komt en het niet lukt, maak je dan geen zorgen. Het juiste antwoord is het stuk rechtsboven.

Test3s-04-02-2023©NiceTime

Als deze puzzel u in vervoering heeft gebracht, aarzel dan niet om onze andere uitdagingen en persoonlijkheidstests te ontdekken. Tussen de intelligentietests en de visuele uitdagingen heb je genoeg om te oefenen en de tijd te doden.

Related post