Logicatoets: Op deze foto staat een ober te popelen om zijn fooi te krijgen. Vind hem binnen 30 seconden!

Avez-vous un esprit de déduction avancé pour savoir qui est le serveur qui attend impatiemment son pourboire ?

Op deze foto staan drie obers. Een van hen staat te popelen om zijn fooi in ontvangst te nemen. Wist je hoeveel de duurste fooi ooit gegeven is? Het is 16.000 dollar en het werd gegeven aan een serveerster in de Stumble Inn Bar and Grill, een restaurant in Londonderry, New Hamsphire, USA. Natuurlijk deelde de serveerster in haar vrijgevigheid de fooi met alle anderen. Speel het spel en vind de juiste persoon.

Wie is degene die geïnteresseerd is?

De deductietest van vandaag is een leuke activiteit. Het ontwikkelt je deductieve en analytische vaardigheden. Het doel van het spel is eenvoudig: de ober vinden die op zijn fooi wacht. Het lijkt gemakkelijk, maar je moet je observatie en logica gebruiken om het antwoord te vinden. Elk detail van de foto moet zorgvuldig worden onderzocht om te bepalen wie er op zijn beloning wacht.

Lees ook  Persoonlijkheidstest: Hoe ga jij om met je problemen? Doe de test om erachter te komen hoe jij met moeilijkheden omgaat!
© Delunchclub

Door deze test te doen, kunt u wellicht alledaagse scènes beter analyseren. Dus, ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en je hersenen op de proef te stellen? Vergeet niet dat je maar 30 seconden hebt om dit raadsel op te lossen.

Hoe weet je wie de kelner is?

Om erachter te komen wie de kelner is die in deze test op zijn fooi wacht, moet je goed kijken naar elk van de kelners op de foto. Je analyse moet zich richten op hun houdingen en gebaren. Elk gebaar heeft een bepaalde betekenis en kan helpen de kelner te identificeren. Gezichtsobservatie kan ook aanwijzingen geven. Kijk goed naar de gezichtsuitdrukking van elk van hen.

Oplossing

De eerste ober maakt vreemde gebaren. De positie van zijn handen geeft aan dat hij ongeduldig is en op iets wacht. De anderen hebben een normale houding en kijken zelfs beschaamd.

Lees ook  Visuele test: gebruik uw gezichtsscherpte om de 3 verschillen in de afbeelding in 30 seconden te identificeren!
© Delunchclub

Related post