Vind de ontbrekende delen van elk ei om deze puzzel in enkele seconden op te lossen

Vous n’avez que 15 secondes pour trouver les parties manquantes de chaque œuf.

Logische spelletjes maken ook deel uit van de IQ tests. Deze staan erom bekend dat ze tot de verbeelding spreken.

En als de test dat we u vandaag gaan presenteren vereist interactie met vormen, zult u ook uw ruimtelijke intelligentie moeten gebruiken.

Zul je in staat zijn om de uitdaging of behoort u tot de meerderheid van de internetgebruikers die deze test niet hebben doorstaan? Het is aan jou!

Het eerste wat u moet doen is kijken naar de onderstaande afbeelding die laat zien eieren die elk doormidden zijn gesneden. U moet dan bepaal de ontbrekende onderdelen van elk ei.

Foto krediet: Radiotips.co.uk

Je zult niet lang kunnen nadenken, want je mag alleen… 15 seconden. om dit logische spel op te lossen. Je moet je concentreren om jezelf de beste kans te geven. Lees verder voor het antwoord op de test.

Lees ook  Zie je het niet? Er is een l en je moet het nummer juist raden.

Wat heeft het voor zin om deze logische uitdaging op te lossen?

Het belangrijkste doel van deze uitdaging is te testen hoe goed je verbeelding en ruimtelijk redeneren nog werken.

U moet weten dat deze essentieel zijn voor het uitvoeren van verschillende dagelijkse taken. Zonder hen zal het moeilijk zijn wiskundige en geometrische problemen op te lossen. Vandaar het belang van deze IQ test.

Antwoord: Hier zijn de ontbrekende delen van elk ei op de foto

Op het eerste gezicht lijkt deze test moeilijk uit te voeren vanwege de complexiteit van de vormen. Nogmaals, u zult uw verbeelding moeten gebruiken.

Doe alsof je de verschillende onderdelen van het plaatje manipuleert.

Als je goed kijkt, lijkt dit spel een beetje op een puzzel, maar het verschil is dat de ontbrekende stukjes deze keer driedimensionaal zijn. Hier zijn de antwoorden:

  • A = 3 ;
  • B = 4 ;
  • C = 5 ;
  • D = 1 ;
  • E = 2.
Lees ook  IQ Test: Daag je INTELLIGENTIE uit met deze HIGH LEVEL uitdaging: vind de fout in 6 seconden.

Zie deonderstaande afbeelding om een illustratie van de antwoorden te zien.

Foto krediet: Radiotips.com

Wij feliciteren u als u de juiste antwoorden heeft gevonden. Dit bewijst dat je erg goed bent in logische spelletjes. Dit succes toont ook aan dat je in staat bent vormen en geometrie effectief te manipuleren.

Maar als je faalde, had je waarschijnlijk te weinig concentratie, tijd of oefening. Om uw hersenen eraan te laten wennen, raden wij u aan het proces te herhalen.neem andere IQ-tests.

Toon uw resultaten aan uw vrienden

Het is mogelijk om partager en publiceer deze test op sociale netwerken. Zo kunnen ook uw vrienden en familie ervan genieten. Het zal een gelegenheid zijn om samen te spelen en jullie resultaten te vergelijken.

Lees ook  Hoeveel paarden zie je op de foto? Uw antwoord onthult uw karaktereigenschappen

Related post